Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER (1 af 9)


Nutidens viden om fortidens flyvende fartøjer stammer fra gamle indiske tekster, der har overlevet. Teksterne er uden tvivl autentiske.

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER (1 af 9)

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER

 

Af D. Hatcher Childress
Uddrag fra The Anti-Gravity Handbook

(Oversættelse Hardy Bennis)

 

 Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress

Du kan frit downloade artiklen "FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER" af D. Hatcher Childress For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER

 

Fortidens-flyvende-fartøjer-01-Hatcher-Childress
 

Det er en udbredt opfattelse i naturvidenskabelige kredse og blandt lægfolk, at nutidens mange teknologiske opfindelser først har set dagens lys i nutiden, men ældgamle skrifter oplyser i detaljer om flyvende fartøjer og krigsvåben, der var lige så avancerede som nutidens atomvåben.

Denne viden om fortidens indiske flyvende fartøjer stammer fra gamle indiske tekster, der har overlevet til nutiden. Der er ingen tvivl om, at disse tekster er autentiske. Mange er velkendte indiske digte, og der findes hundredvis af dem. Mange er endnu ikke oversat fra sanskrit.

Fortidens-flyvende-fartøjer-02-Hatcher-ChildressAshoka og "de ni ukendte mænd" Den indiske kejser Ashoka (billedet) lagde grunden til "De ni ukendte mænds hemmelige selskab", som bestod af anerkendte indiske videnskabsfolk, der sandsynligvis skulle katalogisere de mange videnskaber. Ashoka hemmeligholdt arbejdet, fordi han frygtede, at den avancerede videnskab, der blev fundet fra gamle indiske kilder og optegnet af disse mænd, ville blive benyttet til ondsindede formål − f.eks. krig − som Ashoka i højeste grad var imod.

"De ni ukendte mænd" skrev i alt ni bøger – sandsynligvis én hver. En af bøgerne hed: Tyngdekraftens hemmelighed. Denne bog er kendt af naturvidenskaben og anses for først og fremmest at beskrive "kontrol over tyngdekraften".

Bogen eksisterer uden tvivl stadig og opbevares i et hemmeligt bibliotek i Indien eller Tibet. Det er nemt at forstå Ashokas formål med at holde denne viden hemmelig, for Ashoka var opmærksom på det altødelæggende potentiale et sådant våben kunne have i fremtidige krige, fordi denne viden var årsag til ødelæggelsen af det indiske Rama Imperium for flere tusinde år siden.

Artikel-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress
Download-fil: FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER -D. Hatcher Childress


Artikel-Fortidens-flyvende-fartøjer-Hatcher-Childress
Læsefil med vendbare sider: FORTIDENS FLYVENDE FARTØJER