Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-DE-SYV-STRÅLER-e-bog-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

DE SYV STRÅLER (8 af 15)


Videnskaben om de syv stråler vil i de kommende århundreder gennemtrænge al esoterisk og naturvidenskabelig tænkning og forskning. Denne e-bog giver en introduktion til emnet.

DE SYV STRÅLER (8 af 15)

MENNESKETS

STRÅLEOPBYGNING

 

I Alice A. Baileys bøger Discipelskab i den nye tidsalder, bind 1 & 2, beskriver den tibetanske mester Djwhal Khul i sine mange breve og anvisninger til disciple rundt om i verden deres stråleopbygning og knytter så mange kommentarer til disse strålekombinationer, at det har dannet grundlaget for en begyndende forskning i den menneskelige stråleopbygning. Enkeltpersoner og esoteriske grupper søger på forskellige måder at pejle sig ind på enkeltpersoners stråleopbygning. Det må understreges, at det er et pionerarbejde, som stadig bærer en vis usikkerhed, men for eksempel The Seven Ray Institute i USA bruger et 140 punkts spørgeskema, som, kombineret med personens horoskop, uden tvivl giver et meget sikkert strålekort. Andre bruger psykiske metoder som for eksempel pendulering, og atter andre bruger meditative metoder.

Et strålekort kan for eksempel se således ud:

 

De-syv-stråler-e-bog-Hardy-Bennis-Skema-03

Skema 03 - De syv stråler

Skemaet kan forstørres ved at klikke på linket herover.

 

Alle stråler har et højere og et lavere udtryk − de er som alt i universet polariseret. Det betyder, at den samme strålekvalitet, som er til stede hos to mennesker, kan give vidt forskellige udtryk. Den ene, som ikke er så udviklet, vil for eksempel i tilfælde af, at det er 6. stråle − hengivenhedens og idealismens stråle, der er følelsesstrålen − i visse situationer reagere med en ensidig og fanatisk adfærd, hvor den anden, der er mere udviklet, vil reagere med hjælpsomhed, forståelse og ædelmodighed i den samme situation.

Artikel-DE-SYV-STRÅLER-Åndsvidenskab-Esoterisk-Spirituel
Download-fil: SYV STRÅLER - Hardy Bennis


Artikel-DE-SYV-STRÅLER-Åndsvidenskab-Esoterisk-Spirituel
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER