Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DE SYV STRÅLER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-DE-SYV-STRÅLER-e-bog-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

DE SYV STRÅLER (9 af 15)


Videnskaben om de syv stråler vil i de kommende århundreder gennemtrænge al esoterisk og naturvidenskabelig tænkning og forskning. Denne e-bog giver en introduktion til emnet.

DE SYV STRÅLER (9 af 15)

DE SYV STRÅLER OG

DEN MENNESKELIGE AURA

 

Når vi taler om den menneskelige aura eller udstråling, så er den udtryk for de syv stråler, der modtages gennem de syv psykiske centre eller chakras. Det er de finere legemers energier, der cirkulerer i det menneskelige energifelt. Energierne bliver påvirket, farvet eller misfarvet af den kvalitet, som følelserne og tankerne har, og udstråles i auraen!

Vi kender alle fornemmelsen, når vi møder et andet menneske. Nogle gange føler vi en sympatisk samklang, andre gange direkte antipati, og i de fleste tilfælde er der ingen særlig reaktion.

Når to mennesker har den samme sjæls- og personlighedsstråle, opstår det gode og dybe venskab.

Når en mand og en kvinde har samme stråle på sjælen og astrallegemet, vil der være basis for et godt parforhold. Skulle der være en væsentlig forskel i personlighedens og mentallegemets stråle, vil det være en udfordring, hvor de kan supplere, støtte og derved udvikle hinanden. Dette forudsætter selvfølgelig to modne mennesker, som ikke ligger under for gamle kønsrollemønstre.

Når personlighedens og mentallegemets stråle er ens, er der gode chancer for, at de kan arbejde sammen. De tænker generelt i samme baner.

I den fremtidige psykologi vil strålerne komme til at spille en dominerende rolle. Fremtidens forældrepar vil få lavet deres børns stråleopbygning, og sammen med det esoteriske horoskop vil de meget mere præcist kunne afgøre, hvilken livsvej, hvilke muligheder og hvilke potentielle evner, deres barn er udstyret med. Hvert syvende år vil forældre og lærere underkaste karaktertræk og den øvrige udvikling en omhyggelig analyse, og sammen med strålekortet og horoskopet vil det vise opdragerne hvilke nødvendige skridt, der må tages for på en klog måde at fremelske de specielle evner og egenskaber, barnet har. Der vil hos visse særligt udviklede børn blive taget hensyn til den livsopgave, der blev planlagt af sjælen, længe før selve undfangelsen og fødslen, og som selvfølgelig har noget at gøre med det mønster, som et tilbageblik på tidligere inkarnationer kan give.

På samme måde vil fremtidens parforhold kunne drage uvurderlig nytte af deres strålekort og horoskoper, således at man allerede før indgåelsen af et parforhold kan se, hvilke områder man vil kunne fungere sammen på, og hvilke, der ligger en udfordring i. Ligeledes vil et tilbageblik på tidligere liv kunne vise, om der er gamle karmiske forhold, som skal løses, eller om et parforhold kan føre til en stærk udvikling af dem begge.

Denne korte beskrivelse af strålernes psykologiske betydning er selvfølgelig utilstrækkelig for den, der søger en dyberegående forklaring på strålernes psykologi, og de henvises derfor til den righoldige litteratur, der findes om dette emne. Anvend derfor litteraturlisten bag i bogen.

_________________________________

Link til artikel om Annie Besant: ANNIE BESANT

Link til artikel om C.W. Leadbeater: CHARLES WEBSTER LEADBEATER

_________________________________

Artikel-DE-SYV-STRÅLER-Åndsvidenskab-Esoterisk-Spirituel
Download-fil: SYV STRÅLER - Hardy Bennis


Artikel-DE-SYV-STRÅLER-Åndsvidenskab-Esoterisk-Spirituel
Læsefil med vendbare sider: DE SYV STRÅLER