Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION (7 af 9)


Ifølge åndsvidenskaben er der en mening med livet. Find formålet med dit liv. Skab din egen udvikling og bliv medskaber i livets udvikling.

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION (7 af 9)

To-måneders rytme

 

Overalt i verden mediterer grupper samtidig og i samstemmighed på disse universelle love og principper. Det sker i en to-måneders rytme. Gruppernes samlede fokusering på skiftende love og principper skaber et reservoir af energi, som er med til at forankre lovene og principperne i menneskets bevidsthed. I det videregående meditationsprogram er disse love og principper i centrum, og forløbet er synkroniseret med de øvrige gruppers meditationsrytme.

Hvorfor er det så vigtigt at meditere på disse love og principper? Menneskeheden er på vej ind i en tidsalder, der adskiller sig fra alle andre i fortiden, fordi hele planeten er involveret denne gang. Der er derfor behov for aktiv deltagelse af ethvert tænkende og ansvarligt menneske. De seks love og principper vil skabe fundamentale retningslinjer for den nye tidsalder, og de hjælper de mediterende med at fokusere på det bedste for de fleste. Og derved er du med til at skabe et lysende, indre netværk mellem tænkende, kærlige og ansvarsfulde mennesker.

Hvordan er det muligt? Skabende meditation er et program, der udfolder sig gennem brug. Den rytmiske forbindelse, der dagligt forbinder tankesind med tankesind i et indre, globalt netværk af lysende energi, åbenbarer ikke kun en dybere forståelse af meditationens forskellige aspekter og teknikker, men også en tiltagende intuitiv fornemmelse af de store universelle begreber bag lovene og principperne.

Artikel-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion
Download-fil: INFO OM SKABENDE MEDITATION - Erik Ansvang


Artikel-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion
Læsefil med vendbare sider: INFO OM SKABENDE MEDITATION