Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION (8 af 9)


Ifølge åndsvidenskaben er der en mening med livet. Find formålet med dit liv. Skab din egen udvikling og bliv medskaber i livets udvikling.

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION (8 af 9)

Hvordan kommer du i gang?

 

Du downloader instruktionerne til det første års meditationsarbejde. Du er også velkommen til at lade dig registrere på VisdomsNettets mailingliste, og det betyder, at du fremover kan glæde dig til at modtage VisdomsNettets nyhedsbreve, der som regel udsendes hver måned.

Når du efter mindst et års meditationspraksis med Skabende meditation til personlig og åndelig udvikling har etableret den nødvendige rytme og disciplin, er du parat til at downloade det videregående forløb − Skabende meditation for Den Nye Tidsalder. Du kan downloade instruktioner hver anden måned i tre år. Har du allerede indarbejdet en fast meditationsrytme, kan du begynde med det videregående forløb i starten af et nyt år.

Forløbet rummer ingen krav eller forventninger til deltagerne, udover de krav og forventninger du har til dig selv. Meditationsprogrammet henvender sig til modne og selvansvarlige mennesker.

Solmeditation ved fuldmåne

Denne instruktion handler primært om din mulighed for at etablere en individuel meditationspraksis, men der er endnu en dimension i Skabende meditation. Det er muligt for mange cyklisk at deltage i offentlige gruppemeditationer. VisdomsNettet tilbyder instruktioner til Solmeditation ved fuldmåne og Fuldmånemeditation. Det er gruppemeditationer, hvor inspirationen både gavner den enkelte og er en hjælp til at fremkalde konstruktive forandringer i verden.

Måske kan du deltage i meditation ved fuldmåne i lokalområdet, eller du kan starte en meditationsgruppe ved hjælp af materialerne Solmeditation ved fuldmåne og Fuldmånemeditation som frit kan downloades.

Hvad koster det at være med?

Det koster ikke noget! Det er naturligvis ikke gratis at tilbyde det omfattende meditationsprogram og de øvrige materialer på hjemmesiden, og VisdomsNettet vil løbende appellere om donationer og tilskud til projektet fra enkeltpersoner, grupper og fonde for på denne måde at nedsætte produktionsomkostningerne mest muligt. Alle informationsmaterialer der tilbydes af VisdomsNettet er gratis, men fonden er afhængig af frivillige bidrag. Støtte kan indbetales på Danske Bank − reg. 1551 − girokonto nr. 16 973 335.

På forhånd tak!

Artikel-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion
Download-fil: INFO OM SKABENDE MEDITATION - Erik Ansvang


Artikel-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion
Læsefil med vendbare sider: INFO OM SKABENDE MEDITATION