Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION (5 af 9)


Ifølge åndsvidenskaben er der en mening med livet. Find formålet med dit liv. Skab din egen udvikling og bliv medskaber i livets udvikling.

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION (5 af 9)

Skabende Meditation

− for Den Nye Tidsalder

 

Udover det individuelle forløb − Skabende meditation til personlig og åndelig udvikling − tilbyder VisdomsNettet som sagt et videregående program − Skabende meditation for Den Nye Tidsalder − som er et flerårigt meditationsforløb, der foregår i et samarbejde med en verdensomspændende meditationsgruppe, der mediterer over de love og principper, som kan føre til skabelse af en ny civilisation baseret på åndelige værdier.

VisdomsNettets motto er "at afhjælpe åndelig nød gennem verdens visdom", og med nød menes der den åndelige fattigdom, som navnlig præger den Vestlige verden. Der er hårdt brug for åndelige værdier, som kan give håb og visioner til fornyelse.

Menneskets udvikling har altid udfoldet sig i overensstemmelse med love og principper, og de er altid blevet givet til menneskeheden, når den havde brug for hjælp til at tage næste skridt i evolutionen. De bedst kendte er De 10 Bud, som jødernes store lovgiver, Moses, bragte ned fra Sinai-bjerget til sit folk. Buddha gav verden "den ædle ottefoldige vej", og Kristus åbenbarede "kærlighedens lov" til den kristne udviklingsperiode.

Al energi er underlagt lovmæssigheder, og for at kunne anvende energiens love på en klog og hensigtsmæssig måde, er det nødvendigt at man lærer dem at kende. Bestemte principper relaterer sig til de universelle love, og de mange mediterende, som i dag har kendskab til den rigtige brug af lovene og deres principper, skaber allerede positive forandringer i verden. Energien fra den enkeltes meditation forstærkes kraftigt af den globale gruppeproces. Mediterende grupper målretter bevidst energierne i overensstemmelse med de universelle love og principper, og resultatet vil være skabelsen af en ny verdensorden. Den indre åndelige verden vil komme til syne i den ydre fysiske verden.

Årsagernes verden vil vise sig i virkningernes verden. Det er den tibetanske mester Djwhal Khul, der har orienteret om de universelle love og principper, der skal arbejdes med i meditation.

Artikel-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion
Download-fil: INFO OM SKABENDE MEDITATION - Erik Ansvang


Artikel-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion
Læsefil med vendbare sider: INFO OM SKABENDE MEDITATION