Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION (2 af 9)


Ifølge åndsvidenskaben er der en mening med livet. Find formålet med dit liv. Skab din egen udvikling og bliv medskaber i livets udvikling.

INFORMATION OM SKABENDE MEDITATION (2 af 9)

Du er tænkeren

– ikke selve tanken

 

For at kunne tage ansvaret for dine tanker, må du først erkende, at du ikke er dine tanker. Du er et evigt væsen, men dine tanker kommer og går. De opstår, og de forsvinder igen. De er forgængelige. Det er dig, der tænker – du kan ikke være tanken. Du skaber konstant dine tanker – og derfor må tænkeren og tanken være adskilt. Selvom det er almindeligt i nutiden at identificere sig med disse egenskaber, så er du ikke dine tanker. Du er heller ikke dine følelser eller din krop, for de er blot en del af din ydre personlighed. Hvad er du så? Du er din sjæl. Og sjæl er blot et andet ord for din bevidsthed. Det er din bevidsthed, der rummer nøglen til livets inderste hemmelighed: At du er et udødeligt væsen, som er medskaber i livets tjeneste.

Alle mennesker er medskabere, og derfor har alle iboende kreative evner. Og derfor kan alle være kreative i alt, hvad de foretager sig. Al aktivitet er skabende aktivitet. Hver dag skaber du din egen tilværelse. Hver dag skaber du dine egne tanker. Hver dag skaber du dine egne følelser. Dine egne handlinger. Din egen karma (årsager og virkninger). Du skaber endda vilkårene i dine kommende liv. Livet er med andre ord én stor skabelsesproces. Og alle deltager i denne skabelsesproces − bevidst eller ubevidst. Skabende meditation har til formål at gøre dig til bevidst medskaber i livets kreative proces. Formålet med Skabende meditation er derfor at udvikle den menneskelige bevidsthed og bringe åndelige værdier som kærlighed og visdom i levende aktivitet.

En seriøs metode

Skabende meditation er en seriøs metode, der er udviklet og anvendt gennem årtusinder af oplyste mestre overalt i verden. Østlige skrifter som Patanjalis yoga sutraer og Bhagavad Gita stiller denne indsigt til rådighed, og Vestens største mystikere og åndelige skikkelser har praktiseret og beskrevet den. I nyere tid har esoterikere tilpasset metoderne, så de passer til nutidens menneske. Her har især den tibetanske mester Djwhal Khul givet et uvurderligt bidrag i Alice A. Baileys forfatterskab. I mere end trekvart århundrede har grupper og enkeltpersoner overalt i verden fulgt den tibetanske mesters anvisninger.

Artikel-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion
Download-fil: INFO OM SKABENDE MEDITATION - Erik Ansvang


Artikel-Info-Skabende-meditation-Esoterisk-instruktion
Læsefil med vendbare sider: INFO OM SKABENDE MEDITATION