Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

KONKURRENCE - ESOTERISK BELYST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Konkurrence-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang

KONKURRENCE - ESOTERISK BELYST (17 af 21)


Er konkurrence positivt? Eller er der mon alternativer til det konkurrerende, kæmpende og stridende menneske?

KONKURRENCE - ESOTERISK BELYST (17 af 21)

“Gud talte og verden blev til”

 

Konkurrence-esoterisk-belyst-31-Erik-Ansvang

 

Den tibetanske mester Djwhal Khul gør i denne forbindelse opmærksom på, at de bibelske ord: “Gud talte, og verden blev til”, hentyder til, at formlerne for skabelsen var koncentreret til ét eneste kraftord, som Gud intonerede – og reaktionen udeblev ikke. Reklamefolk øver sig i det sammen – i menneskelig målestok naturligvis. De forsøger at koncentrere en ide til et enkelt slogan eller kraftord, som skal medføre en ønsket reaktion.

I dag går reklamefolkene virksomhedernes ærinde, og deres mål er egoistiske og materialistiske, men i fremtiden skal de kreative evner bruges til at kommunikere seriøse og åndelige budskaber med stor gennemslagskraft. Krisen vokser i reklamebranchen. Reklamerne virker ikke så bredt længere. Målgrupperne er ikke så ensartede, og derfor er det vanskeligt at skabe en massekommunikation, der resulterer i en massereaktion. Årsagen er stigende selvbevidsthed. Værdier og holdninger går på tværs af tidligere skel. Derfor har reklamefolkene problemer med at ramme de begær, som reklamerne forsøger at stimulere. Reklamefolkene må derfor ændre metode og motivering, hvis de vil være medskabere af Den Nye Tidsalders civilisation og kultur.

 

Konkurrence-esoterisk-belyst-32-Erik-Ansvang

 

Politik er krig

Kamp og konkurrence om markedspositionerne er en “naturlov” i erhvervslivet. Men det gælder også andre områder af nutidens civilisation. Nøjagtig det samme sker i politik. Politik er kamp og konkurrence om magtpositioner. Den ene livsholdning forsøger at bekæmpe den anden. Socialisterne ønsker at blive de stærkeste for at kunne bekæmpe liberalismen – og omvendt. Samarbejde er vanskeligt.

Fagforeningerne kriges

Det er principielt det samme, der sker i fagforeningerne. Her har man klassekampe og lønkampe. Den ene faggruppe forsøger at tilkæmpe sig privilegier på den anden faggruppes bekostning. Lønmodtagerne forsøger at tilkæmpe sig privilegier på arbejdsgivernes bekostning – og omvendt. Den ene gruppe bekæmper den anden. Samarbejde er nærmest udelukket.

Konklusion:

Konkurrence er krig. Konkurrence er magtkamp. Konkurrence er darwinisme, der bygger på jungleloven – den stærkes ret til at udkonkurrere eller helt udslette den svage.

Artikel-Konkurrence-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Download-fil: KONKURRENCE - ESOTERISK BELYST - Erik Ansvang


Artikel-Konkurrence-esoterisk-belyst-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: KONKURRENCE - ESOTERISK BELYST