Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

STENBUKKENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne

STENBUKKENS TEGN (8 af 9)


Stenbukkens stjernetegn giver menneskeheden impulser til at indlede en cyklus med seriøs indsats, uanset om det gælder en discipel eller en indviet.

STENBUKKENS TEGN (8 af 9)

De to veje

 

Stenbukkens-tegn-08-Jim-Bourne

 

Det er, hvad Stenbukkens energi kan inspirere mennesket til, hvis det åbner sig for den. Tiden er nu inde til at foretage et valg, for begge døre står åbne i Stenbukkens tegn. Menneskeheden kan gå begge veje − enten ned mod flere former for materialisme, eller den kan gå op mod det overjordiske lys på bjergets top ad indvielsesvejen.

Ser man historisk på denne proces, så viser den, at menneskeheden altid − lidt efter lidt − har bevæget sig ind i større oplyste bevidsthedsområder. I disse områder har evolutionsprocessen ført menneskeheden frem til et punkt, hvor mange hundrede tusinder har været i stand til at forlade de tre verdeners oplyste områder og er gået videre i et andet område, hvor tænkningens lys kan blegne på grund af udstrålingen fra et endnu større lys fra sjælen. "Livslyset" er nu tilgængeligt − helt bogstaveligt. At det er en kendsgerning vil man kunne se efter hver indvielse. Den indviede vandrer i et lys, der bliver mere og mere strålende. Lyset afslører karakteren og formålet på de kosmisk æteriske planer. Lyset viser naturen af bestemte tilstande uden for planeten, og det åbenbarer også naturen af den guddommelige hensigt, sådan som Planetlogos opfatter den. Grundlæggende kan man sige, at den opgave, som Hierarkiet nu har påtaget sig, er "at åbne for lysets indstrømning" − ikke som en åbenbaring, en vision eller en indre oplysning, for det er aspekter af sjælens lys. Den indviedes opgave er at hjælpe med at tilføre opbygningen af planetens legeme en lyssubstans, der til sidst vil åbenbare den guddommelige natur og Planetlogos' storhed.

 

Stenbukkens-tegn-09-Jim-Bourne

 

Menneskeheden er derfor involveret i en meget omfattende proces med at åbenbare lys. Det er en proces med bevidsthedsudvidelse − med vækst og bevægelse − med ansvar og sensitivitet − med handling og intelligent aktivitet motiveret af kærlighed og åndelig vilje. Det er ved hjælp af disse kvaliteter og principper − og ved at bruge de hensigtsmæssige og tilgængelige energier − at man kan deltage i Den Nye Tidsalder med langt bedre evne til at respondere på menneskehedens behov, der findes overalt og i alle dele af verden.

Det er derfor, man forsøger at kanalisere energi ind i meditationen, for hvis man bruger en tilgængelig energi rigtigt, vil den kunne skabe og stimulere forandringer på det fysiske plan. Derfor arbejdes der i meditationen med at frigøre de energier, der er tilgængelige ved fuldmåne.

Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: STENBUKKENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: STENBUKKENS TEGN