Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

STENBUKKENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne

STENBUKKENS TEGN (2 af 9)


Stenbukkens stjernetegn giver menneskeheden impulser til at indlede en cyklus med seriøs indsats, uanset om det gælder en discipel eller en indviet.

STENBUKKENS TEGN (2 af 9)

Tre planetariske herskere

 

Stenbukkens-tegn-02-Jim-Bourne

 

Tærskelens vogter og nærværelsens engel

Stenbukkens tegn har astrologisk set tre planetariske herskere samt 3. og 5. stråle, der i særlig grad har indflydelse via dette tegn. Den eksoteriske og den esoteriske hersker er den samme, nemlig Saturn. Saturn kanaliserer 3. stråles energi til den abstrakte tænkeevne. 3. stråles energi hersker over menneskets livsforhold i dette tegn, uanset om de udvikles på zodiakens almindelige hjul eller det modsatte hjul, eller om de befinder sig på det bevægelige eller det faste kors. Den 3. hersker i Stenbukken (dvs. den hierarkiske) er Venus, der kanaliserer den konkrete tænkeevnes 5. stråle energi. Når disciplen har taget 3. indvielse og bevidst kan bestige det kardinale kors, bliver han/hun frigjort fra Saturn som hersker og kommer i stedet under påvirkning af Venus.

Saturn er en af de mest kraftfulde af de fire Karma-herrer, for den tvinger mennesket til at gøre op med fortiden og til i nutiden at forberede fremtiden. Det er hensigten og formålet med de karmiske muligheder. Fra nogle synsvinkler kan Saturn betragtes som den planetariske tærskelvogter, for menneskeheden som en enhed må både stå ansigt til ansigt med tærskelens vogter og med nærværelsens engel og vil − når det sker − opdage, at både vogteren og englen er den komplekse dualitet, som er menneskeheden.

Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: STENBUKKENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: STENBUKKENS TEGN