Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

STENBUKKENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne

STENBUKKENS TEGN (7 af 9)


Stenbukkens stjernetegn giver menneskeheden impulser til at indlede en cyklus med seriøs indsats, uanset om det gælder en discipel eller en indviet.

STENBUKKENS TEGN (7 af 9)

Åbenbaring af lys

 

Det omfattende tema om "lys" ligger bag hele planetens formål, og det er navnlig tilfældet i Stenbukken. Naturen og kvaliteten af alt stof på Jorden er "lys", der gradvis åbenbares og frigøres via udviklingen af menneskets bevidsthed.

 

I centrum af ethvert stofatom er der et punkt

med guddommeligt liv og lys.

 

Stenbukkens-tegn-07-Jim-Bourne

 

Menneskets legemers stof − det fysiske, det astrale, det mentale og det kausale − består af atomart stof, der er bygget sammen til former. Ethvert atom indeholder et lyspunkt af ren livsenergi i atomets midtpunkt. Alle mennesker er involveret i opgaven med at frigøre det lys, der er i ethvert stofatom i deres manifesterede legemer. Dermed bidrager de til, at der sker en åbenbaring af livet, lyset og kærligheden, som er formålet med udviklingen af menneskets og planetens bevidsthed.

Den tibetanske mester siger, at "lys og stof er synonyme udtryk, for stoffets sande natur er som et mellemled, der frigør lyset". Mennesket involveres i denne proces, efterhånden som det selv tager ansvaret for sin udvikling og beslutter − på et bestemt tidspunkt udviklingen − at det vil være til gavn − at det vil udføre et tjenestearbejde − at det vil være discipel − og at det vil lære, hvordan og med hvad det kan bidrage i den frigørelsesproces, der sker på Jorden. Planetlogos har manifesteret sig på Jorden med det specielle formål at frigøre det tætte stof, som planeten består af, og mennesket kan − hvis det vælger det − deltage i processen.

Det er den vej, mennesket betræder, efterhånden som det får viden, mediterer og studerer. Og efterhånden som mennesket åbner sin bevidsthed og renser stoffet i sine legemer for at frigøre det lys, der er til stede i mennesket og i alle andre livsformer, samarbejder mennesket med at virkeliggøre Planetlogos' overordnede mål, og kvalificerer sig dermed til et tjenestearbejde, der virkelig har betydning. Mennesket bliver i stand til at udføre et effektivt arbejde, og det kan modtage lys, fordi det er blevet lysbærer. På denne måde kan det både stå i lyset og udsende lys. Lys består af ild. Derfor kan lysenergi, når den strømmer gennem en uforberedt organisme, medføre lidelser − nogle gange katastrofale. Men menneskeheden som en helhed og det enkelte menneske befinder sig i en proces, der medfører, at det bliver lysbærere og samarbejder med Planetlogos i den store opgave med at transformere planetens stof. Menneskeheden inspireres gradvis til at skabe − på grundlag af dagliglivets stoflige former − en livsstil, der er en refleksion af den guddommelige hensigt, og som er et udtryk for, at Guds faderskab og menneskehedens broderskab er realiteter.

Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: STENBUKKENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: STENBUKKENS TEGN