Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

STENBUKKENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne

STENBUKKENS TEGN (4 af 9)


Stenbukkens stjernetegn giver menneskeheden impulser til at indlede en cyklus med seriøs indsats, uanset om det gælder en discipel eller en indviet.

STENBUKKENS TEGN (4 af 9)

Politiske og religiøse reformer

 

Stenbukkens-tegn-04-Jim-Bourne

 

En reform af de nuværende verdensreligioner, er et andet aspekt af en lignende opgave. Det kræver ikke esoterisk information, men indsigt, fornuft og progressive teologiske tanker. Det samme gælder den store betydning, som præsterne lægger på materialistiske værdier. De skal ændres til åndelige værdier. Det er nødvendigt, at verdens politiske systemer begynder at orientere hinanden. Det har aldrig været den guddommelige plan, at alle nationer og racer skulle tilpasse sig én bestemt standard i politisk ideologi eller at være begrænset til en ensartet styreform. Nationer er forskellige, og de har forskellige kulturer og traditioner. De kan fungere på tilfredsstillende måde under forskellige regeringsformer, og alligevel opnå enhed i formål og hensigter baseret på et ægte ønske om rigtig velfærd og fremskridt for alle folkeslag overalt på Jorden.

Inden for alle disse områder for tænkning og handling spiller Den Nye Verdenstjenergruppe en vigtig rolle. I kernen af denne verdensomspændende gruppe er der mennesker, som er knyttet til mestrenes ashramer, eller som befinder sig i ashramernes periferi eller indflydelsessfære. Deres opgave er stort set meditativ og praktiseres for at påvirke tænkningen hos de gruppemedlemmer, der endnu ikke har kontakt med en ashram. De arbejder ud fra en humanitær synsvinkel, fordi deres interesse dybest set er strålebetinget. Alle medlemmer er mere eller mindre styret af deres sjælsstråle, og det påvirker de forskellige tjenesteområder.

Menneskeheden skal arbejde med disse områder for nytænkning som forberedelserne til Kristi genkomst. Man kan sige, at denne aktivitet ikke er forbundet med en esoterisk synsvinkel, men udelukkende med ønsket om at skabe bedre menneskelige relationer. For 2.000 år siden demonstrerede Kristus denne metode i handling. Han forbeholdt den esoteriske lære til de få − til ganske få − der var begyndt at forstå den, og han talte til masserne ud fra sund fornuft og appellerede til deres hjælpsomhed på det fysiske plan. Det er vigtigt at huske.

Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: STENBUKKENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: STENBUKKENS TEGN