Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

STENBUKKENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne

STENBUKKENS TEGN (5 af 9)


Stenbukkens stjernetegn giver menneskeheden impulser til at indlede en cyklus med seriøs indsats, uanset om det gælder en discipel eller en indviet.

STENBUKKENS TEGN (5 af 9)

Den guddommelige plan

 

Stenbukkens-tegn-05-Jim-Bourne

 

Den store tankeform, der er skabt af Hierarkiet via ashramernes fælles meditation, kaldes "planen". Sanat Kumaras grundlæggende hensigt åbenbares fra cyklus til cyklus af formidlerne i Shamballa og præges ind i tankerne hos Hierarkiets seniormedlemmer. De gør den guddommelige inspiration til nøgleord i deres ashramiske meditation, udformer dens forskellige begreber og hensigt til en detaljeret plan. Planen præsenterer − hvad menneskeheden angår − syv aspekter eller faser af evolutionens udvikling og hensigt. Det svarer til det arbejde, som hver stråleashram ønsker udført. Hver ashram mediterer på den generelle plan, og på den måde kan hver indviet og discipel finde sin plads og sit område til handling og tjenestearbejde − lige fra den allerhøjeste indviede til den mindst vigtige discipel.

Der er god grund til at spørge: Hvilken værdi har en ny discipels meditation og indsats, når han/hun ikke er fortrolig med de ashramiske tankeformer og ikke har kraft til at give den generelle gruppemeditation større vægt? Det er et vigtigt spørgsmål − og svaret er til stor opmuntring for begynderen. Grupper af indviede og disciple er sammensat på en måde, som sikrer, at resultatet af deres meditation på planen fokuserer på de mange behov hos menneskemasserne (lige fra den fremskredne intelligentsia til det uuddannede menneske). Menneskehedens store masser kan derfor stimuleres, sådan at de er i overensstemmelse med den evolutionære hensigt.

Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: STENBUKKENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: STENBUKKENS TEGN