Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

STENBUKKENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne

STENBUKKENS TEGN (3 af 9)


Stenbukkens stjernetegn giver menneskeheden impulser til at indlede en cyklus med seriøs indsats, uanset om det gælder en discipel eller en indviet.

STENBUKKENS TEGN (3 af 9)

Ambition

 

Stenbukkens-tegn-03-Jim-Bourne

 

Nøgleordet på zodiakens almindelige hjul er: "Lad ordet lyde: Ambition skal styre og døren stå åben". Det er nøglen, der giver impuls til evolution, til hemmeligheden om reinkarnation, og til det ord, der giver genlyd fra Krebsen til Stenbukken − nemlig ambition. Ambition presser mennesket fremad fra inkarnation til inkarnation, indtil det opdager det værdiløse ved al fysisk tilfredsstillelse. Derefter vokser der gradvis en åndelig ambition frem sammen med ønsket om at kunne frigøre sig fra den fysiske ambition. Det føles som en stærk impuls, der til sidst resulterer i det øjeblik, hvor en ægte realitetssans erstatter både den fysiske og den åndelige ambition. Disciplen kan derefter i sandhed sige:

 

"Hensunken er jeg i overjordisk lys

og vender dog dette lys ryggen".

 

Nu er der ikke længere noget mål at nå − kun opgaver og tjenestearbejde.

I forbindelse med gruppemeditationsarbejdet − og navnlig det, der vedrører Den Nye Verdenstjenergruppe − er der blevet gjort opmærksom på, at det er vigtigt, at alle får en så omfattende vision som muligt af den opgave, som hver enkelt skal påtage sig. Den tibetanske mester Djwhal Khul har sagt, at det ikke er opgaven for Den Nye Verdenstjenergruppe at udbrede esoterisk information. I arbejdet med at forberede menneskeheden til Kristi genkomst hører også, at alle behov på de forskellige niveauer i samfundet skal imødekommes, og at alle områder i verden skal påvirkes. En vigtig del af opgaven vil være af økonomisk art, og vil desuden dreje sig om korrekt ernæring samt udvikling af tryghed for de mange millioner, der i mange inkarnationer fremover ikke vil være interesseret i det esoteriske område.

Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: STENBUKKENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Stenbukkens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: STENBUKKENS TEGN