Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (6 af 9)


De mennesker, der har frigjort sig fra at nyde støj, anvender kraften fra den indre stilhed til at dæmpe deres egen lavere natur.

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (6 af 9)

Fra idé til virkelighed

 

Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-07-Laurence-Newey

 

Der er ingen grund til at introducere en idé, der er langt forud for sin tid, hvis det kun er nogle få mennesker, der kan opfatte og forstå den som et princip, fordi massernes tænkeevne ikke indeholder nuancerne af idéens esoteriske farver. Der findes intet forbindende led og intet punkt, de kan identificere idéen med. Derfor er der ikke tilstrækkeligt mange mennesker til at give tanken energi, til at styrke den og stimulere den videre ind i den kollektive tankestrøm. For at en idé kan blive kraftfuld nok til at påvirke en hel civilisation, kræves der "mange tankeimpulser" fra den tænkende del af menneskeheden til at forstærke den med energi og støtte den til et punkt, hvor den på en positiv måde kan ændre det sociale klima. Derfor er der behov for meditationsgrupper, der kan forsyne tanken med en substans, som andre kan arbejde videre med, og som kan give den en form for energi, der vil gøre den magnetisk tiltrækkende for menneskeheden.

Den Nye Verdenstjenergruppe

Der findes en overflod af beviser på, at de esoteriske medlemmers arbejde i Den Nye Verdenstjenergruppe har været en succes i de indledende stadier med at stimulere en åndelig etik, fordi visionen for menneskeheden, som den tibetanske mester Djwhal Khul har beskrevet, fremstår helt tydeligt. Ikke alene af menneskehedens ledende tænkere, men også af millioner af mennesker verden over. Eksempelvis engagerer nutidens store tænkere og mæglere sig i konfliktløsninger på en måde, der svarer til den vision, som Hierarkiet præsenterede i 1940'erne.

Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Download-fil: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST - Laurence Newey


Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Læsefil med vendbare sider: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST