Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (3 af 9)


De mennesker, der har frigjort sig fra at nyde støj, anvender kraften fra den indre stilhed til at dæmpe deres egen lavere natur.

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (3 af 9)

Fri adgang til stilhed

 

De mennesker, der har frigjort sig fra den tilstand, hvor man nyder støj, rettes energierne mod at hjælpe andre (de mennesker, der kan høre dem), og de bruger desuden kraften fra stilheden til at dæmpe deres egen lavere natur. At nedtone alle personlighedens udstrålinger, der forurener omgivelserne − ukontrollerede tanker og højlydte ønsker − medvirker til at opbygge en energicirkulation i æterlegemet, og derved kan man løfte sig til et liv i åndelig kreativitet. På denne baggrund vil man kunne konkludere, at den esoteriske stilhed ikke er mangel på aktivitet, men snarere en intensivering af viljen i forberedelsesarbejdet til at kunne skabe ved hjælp af lyd.

 

Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-04-Laurence-Newey

 

Opmærksomheden føres væk fra de lavere distraktioner og fokuseres i sjælen for at udføre en åndelig forpligtelse dybt inde i manifestationens hjerte og for at realisere et af planens aspekter. Når stilhed er udviklet i alle tre legemer (det mentale, astrale og fysisk-æteriske), og hvis det ikke alene drejer sig om dæmpet tale med åbne ører, men også når det gælder stilhed i begærnaturen og en kontrolleret tænkning, så lever man konstant i et potentielt energiområde. Det er en energi, der derefter kan benyttes i det almindelige tjenestearbejde, men også mere specifikt til at mildne lidelser hos andre mennesker ved at inspirere og løfte deres bevidsthed op til en begyndende hjertebevidsthed, hvor løsningerne på problemerne ligger. Det medfører, at der skabes vibrationer via det talte ord og via en lydløs kommunikation fra hjerte til hjerte. Meningen er, at man dedikerer hele sit liv til at bruge kreativiteten rigtigt ved hjælp af lyd, og stilheden er en forberedelse til at kunne arbejde med denne skabende kraft.

Den stilhed, der kan høres

På denne måde kan man sætte sig det mål, at man vil omdanne støj til "den stilhed, der kan høres", men hvordan man skal nå dette ligevægtsstadie er et problem for alle, der drømmer om at være en stille iagttager, men som i virkeligheden lever næsten manisk i sit psykiske liv. Man vil muligvis kunne forstå teknikken mere klart, hvis man forestiller sig, at man kan opnå stilhed samtidig med at man praktiserer harmløshed. Man ved, at harmløshed er et af de vigtigste aspekter i Buddhas lære, for ved at praktisere harmløshed, skabte han en vej gennem bevidstheden, som han kaldte "den gyldne middelvej", og den opbygges ved at styre energi væk fra formlivet og over til sjælen.

Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Download-fil: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST - Laurence Newey


Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Læsefil med vendbare sider: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST