Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (2 af 9)


De mennesker, der har frigjort sig fra at nyde støj, anvender kraften fra den indre stilhed til at dæmpe deres egen lavere natur.

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (2 af 9)

Liv manifesteres i stof

 

Ifølge denne plan er ethvert menneske en livsenhed, der vibrerer i stof på et bestemt sted og med en bestemt frekvens. Desuden manifesterer enhver livsenhed sig i substans som en hvirvel, og derved er den pr. definition et roterende livsvæsen med en akse i midten. I dets tidlige inkarnationer havde dette roterende livsvæsen intet valg, men måtte følge loven om centrifugal kraft og få sin bevidsthed slynget ud i hvirvlens periferi, hvorved der opstod ild ved den friktion, som var resultatet af kontakt med stoffet og med dets varme og støj.

Reinkarnationens kredsløb

Så længe mennesket er fanget på genfødslens hjul, kommer det konstant i kontakt med stoffet via sanserne, og efter hver omdrejning vender bevidstheden tilbage til det punkt, hvor den begyndte, men den har nu fået lidt mere erfaring. Det bevirker, at der mellem livsenheden og dens omgivelser udarbejdes en tilpasningsproces, der er baseret på dens smertefuldt opnåede viden om relationer og konsekvenser. Bevidstheden udvikler på den måde nye perspektiver i erkendelse og erfaring. Hvis lektien fra en bestemt relation ikke bliver lært, så må livsenheden i kredsløb på samme niveau igen, men nu med større kraft. På denne måde gentages lektierne mere intenst, indtil smerten ved friktionen til sidst bærer frugt.

 

Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-03-Laurence-Newey

 

Livsspiralen

På denne måde kan man se, hvordan lidelse og smerte er en effektiv læremester, der er ubarmhjertig, indtil de roterende livsenheder bruger de erhvervede kundskaber i den fysiske verden og lidt efter lidt trækker bevidstheden tilbage mod omdrejningsakslens midte. Når det sker, skal mennesket ikke længere "skrabe mod murene" og leve et eksperimentelt liv, og derved skaber det heller ikke støj i de lavere verdener. I stedet løftes livsspiralen opad til ånden på de toner, der opstod ved skabelsen af de harmoniske relationer med stoffet. Mennesket har gjort fremskridt ved at bruge tidligere tiders lektier i nutiden for bevidst at forme fremtiden. Det har opnået visdom og forståelse af, hvordan man skaber relation mellem det, der er under, til det, der er over, og nu bruges det i de indre verdener for at tilføre sfærernes musik de smukke harmonier.

Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Download-fil: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST - Laurence Newey


Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Læsefil med vendbare sider: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST