Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (5 af 9)


De mennesker, der har frigjort sig fra at nyde støj, anvender kraften fra den indre stilhed til at dæmpe deres egen lavere natur.

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (5 af 9)

Fremskyndelse af åndelig etik

 

Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-06-Laurence-Newey

 

Udvikling af åndelig etik

Der er ingen tvivl om, at en af de vigtigste forudsætninger for at kunne skabe ændringer i samfundet er, at der skal udvikles en ny etik vedrørende åndelighed. Energierne i Jomfruens tegn udvikler, værner om og til sidst åbenbarer de skjulte åndelige realiteter. Alle, der mediterer, kan arbejde på opgaven med at gøre det nemmere for disse energiers adgang, så de kan strømme ind i menneskehedens bevidsthed. Processen består i at frigøre energi fra de højere planer til de lavere for at skabe en atmosfære af fred og lys, så en åndeliggørelse af formen kan finde sted.

Det er en stimulerende proces, der symboliseres af planeten Venus, for den repræsenterer ren kærlighed-visdom. Venus har sit fald angående skabelse i Jomfruens tegn, dvs. at den esoterisk "stiger ned til Jorden". Processen symboliserer nedstigningen af Kristus-princippet i stoffet − eller man kan sige − "nedstigning af ånden i Jomfruens skød". Esoterisk forsvinder det kun ud af synsfeltet og ind i mørket − den indre tilskyndelse til hengivenhed og begær i dette kraftfulde tegn viger, sådan at de naturlige processer til skabelse af legemer kan finde sted − og en viger, så den stille aktivitet kan foregå i skødet af tid og rum.

Den nye etik

Ved at fremskynde kærlighed-visdomsenergierne kan der skabes en atmosfære, hvor skabelsen af legemerne sker i overensstemmelse med planen. Skabelsen af denne nye etik vil fungere som en stor tiltrækningskraft, der vil løfte menneskehedens åndelige bevidsthed op til overfladen i samfundet. I en sådan atmosfære vil tankeformer, der indeholder løsninger på verdensproblemerne, være meget nemmere at skabe for tjenestearbejdere inden for ethvert aktivitetsområde. Uden denne etik kan disse tankeformer ikke opbygges, fordi substansen til at forme dem ikke er tilgængelig, og fordi den åndelige sol, der beskytter deres vækst, ikke er indenfor rækkevidde. Enhver oplyst tænker kan kun åbenbare sin idé for samfundet, når der findes tilstrækkelig lyssubstans af tilstrækkelig kvalitet på mentalplanet til at iklæde den en form, der kan integreres af masserne.

Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Download-fil: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST - Laurence Newey


Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Læsefil med vendbare sider: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST