Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (7 af 9)


De mennesker, der har frigjort sig fra at nyde støj, anvender kraften fra den indre stilhed til at dæmpe deres egen lavere natur.

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (7 af 9)

En ny global tænkemåde

 

John Hume − lederen af Socialdemokratiet og Arbejderpartiet i Irland og en stor katalysator i fredsprocessen – gav engang udtryk for dette. I et interview sagde han:

 

"En stor del af stridighederne i verden er blevet skabt af nationalstatens fejl og troen på, at den består permanent. Folket opfatter tilsyneladende ikke, at den bare er et punkt i udviklingen. Historien vil sandsynligvis bedømme den som den værste form for politisk organisation, der førte til to verdenskrige og imperialisme. Den er baseret på to problematiske begreber − territorium og et folks storhedsvanvid i forhold til et andet folk. I Irland blev den nationalistiske tænkemåde til en tænkemåde om territorium. Men tænkningen er ændret. Indstillingen er nu den, at det er folket, der har været delt, ikke territoriet. Der er behov for en forandring for at hele denne deling".

 

 

Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-08-Laurence-Newey

 

Folkeslag over hele verden er blevet delt, og den forandring, der er behov for, er at ændre tænkemåden til at være global i stedet for territorial. At mange af de nye ledere i verden nu giver udtryk for et mere holistisk syn, er et håb for fremtiden, for deres måde at tænke på medfører, at andres tænkning bliver mere følsom over for de højere tanker, der stimulerer den hierarkiske vision. Det er en langsom proces, hvor resultaterne over længere tid er uforudsigelige, men på trods af rædslerne i verden − eller måske på grund af dem − er den hierarkiske vision ikke så langt fra at blive virkelighed.

For de esoteriske tjenestearbejdere betyder det, at de udover at styrke de begyndende principper og støtte de, der stræber efter konstruktive forandringer, skal de også nå op til nye højder at arbejde ud fra som mellemled mellem Hierarkiet og den fremskredne del af menneskeheden. Det bliver nødvendigt at få nye synsvinkler ind i det åndelige liv for at kunne holde trit med nutidens samfund, og for at bygge videre på de visioner, der nu toner frem.

Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Download-fil: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST - Laurence Newey


Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Læsefil med vendbare sider: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST