Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (4 af 9)


De mennesker, der har frigjort sig fra at nyde støj, anvender kraften fra den indre stilhed til at dæmpe deres egen lavere natur.

TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST (4 af 9)

Livets lov

 

Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-05-Laurence-Newey

 

Åndelig stilhed og ro

Livets lov kræver, at energi skal være i konstant bevægelse og strømme ind og ud af stoffet, og da det ganske enkelt er sådan, så er der ikke noget andet valg end at udveksle energi med de omgivelser, som bevidstheden fungerer i, og på den måde skabe esoterisk lyd. Buddha viste, at via harmløshed kan man føre bevidstheden op til højere niveauer og derved blive fri for at deltage i de lavere planers anarkistiske mislyde. Tænkningens energi styres mod lyset og baner en vej mellem polmodsætningerne. Denne middelvej skærer sig vej gennem et område, der består af intense lavere spændinger, og de mennesker, der stille og roligt kan vandre ad denne vej, krydser derved kamppladsen for menneskelig erfaring og når frem til et område med åndelig stilhed og ro.

Hvid magi

Når man mestrer denne videnskab om afbalancering af modsætningernes par, bruger man ikke længere energi til sin tænkning, for nu kan man styre den energi, der følger tanken. Derved bliver disciplen hvid magiker, for den hvide magikers tankeliv er i overensstemmelse med planen, og på den måde fokuserer disciplen altid på nutiden og på de øjeblikkelige muligheder. Energier strømmer konstant ind og cirkulerer i legemerne og strømmer videre ud i omgivelserne. Derved skabes der en åndelig spænding i den omgivende æter, efterhånden som de afstemmes og kan overføre de kolde former for ild fra den hvide magi.

Som sagt skabes der mislyde, når aktiviteterne ikke er i overensstemmelse med sjælens hensigt, hvorimod harmoni præger de mennesker, der ved hjælp af teknikken til stilhed har introduceret Kristus-princippet i deres liv og selv er blevet det hellige ord i manifestation. Den stilhed, der søges − i stedet for at være et vakuum af inaktivitet − er et netværk af spændinger, der åbner mulighed for, at en ren og hensigtsmæssig tone kan lyde gennem et system. Derfor er der grund til at se nærmere på området med de skabende spændinger, og se hvordan de kan bruges til at ændre menneskets relationer.

Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Download-fil: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST - Laurence Newey


Artikel-Tavshed-og-stilhed-som-teknik-til-vækst-Laurence-Newey
Læsefil med vendbare sider: TAVSHED OG STILHED SOM EN TEKNIK TIL VÆKST