Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

PENGE OG DET ÅNDELIGE LIV
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Penge-og-det-åndelige-liv-Assagioli

PENGE OG DET ÅNDELIGE LIV (8 af 12)


Når man iagttager og undersøger sig selv med oprigtig ærlighed, opdager man, at tanken om penge vækker dybe og stærke reaktioner i alle mennesker.

PENGE OG DET ÅNDELIGE LIV (8 af 12)

Den dobbelte løsning

 

En sådan løsning er dobbelt: Generel og specifik. Det generelle aspekt er den bevidst rigtige anvendelse baseret på et godt motiv og dygtighed i handling. Men først skal der fokuseres på den specifikke og mere esoteriske måde at modvirke det, der helt konkret kan opfattes som en ”forbandelse”, der er knyttet til penge. (Denne ”forbandelse” er det centrale tema i og dybe betydning af Wagners virkeligt esoteriske række musikdramaer, Nibelungens Ring.)

Den åndelige renselse og forløsning af penge kan opnås ved bevidst at bruge åndelige og psykologiske energier til at modvirke, neutralisere og uskadeliggøre den negative indflydelse. Som enhver anden form for hvid magi – hvad den virkelig er – kan den udføres med koncentreret tænkning, besjælet af den rigtige følelse (eller emotionelle kraft) og projiceret af viljen ved at bruge mantraer formuleret i ord eller sætninger.

 

Penge-og-det-åndelige-liv-08-Assagioli

 

Hvis man underkastede alle penge, der går gennem hænderne, en sådan ”behandling” eller ”helbredelse”, og hvis et stadig stigende antal mennesker gjorde det lige så bevidst, ville mange problemer, som ikke har nogen ydre eller teknisk løsning, blive ryddet af vejen. Det kan måske virke overraskende, for i denne materialistiske civilisation plejer man ikke at betragte de subjektive og usynlige kræfter som en praktisk realitet – men alligevel er det sådan, og hvis den åndelige overbevisning er dyb nok, vil man også kunne forstå det.

Enhver rigtig formulering af et sådant mantra kan være virkningsfuld. En gruppe har anvendt følgende mantra:

 

”Må disse penge blive velsignet. De er et symbol på guddommelig substans og energi. Må de blive befriet for enhver uren indflydelse, for enhver ulovlighed, binding eller længsel. Jeg værdsætter dem og beholder dem som en guddommelig gave. Jeg vil kun bruge dem til gode, rigtige og velegnede formål, og når jeg bruger dem, velsigner jeg dem igen og siger tak for lån.”

 

Artikel-Penge-og-det-åndelige-liv-Assagioli
Download-fil: PENGE OG DET ÅNDELIGE LIV - Roberto Assagioli


Artikel-Penge-og-det-åndelige-liv-Assagioli
Læsefil med vendbare sider: PENGE OG DET ÅNDELIGE LIV