Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

10 ØKONOMISKE PRINCIPPER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-10-økonomiske-principper-Terry-Schansman

10 ØKONOMISKE PRINCIPPER (1 af 16)


Menneskehedens økonomiske ubalance svarer til det enkelte menneskes sygdom. Der er ingen fri strøm af livsfornødenheder til fordelingscentralerne.

10 ØKONOMISKE PRINCIPPER (1 af 16)

10

ØKONOMISKE

PRINCIPPER

 

Af Terry Schansman
Fra The Beacon

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

 10-økonomiske-principper-Terry-Schansman 

Du kan frit downloade "10 ØKONOMISKE PRINCIPPER" af Terry Schansman. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

  

 

10 ØKONOMISKE PRINCIPPER

 

10-økonomiske-principper-01-Terry-Schansman

 

”Nøgleordet til et godt helbred er esoterisk set fordeling eller distribution. Disse to ord er desuden nøgleord for, hvordan menneskeheden generelt har det. Menneskehedens økonomiske ubalance svarer nøjagtigt til det enkelte menneskes sygdom. Der er ingen fri strøm af livsfornødenhederne til fordelingscentralerne. Fordelingscentralerne opfylder ikke deres funktion, og styringen af fordelingen er mangelfuld. Det kan alene blive gennem en sund og verdensomspændende for­ståelse af Den Nye Tidsalders princip om at dele, at menneskehedens sygdomme kan blive kureret. Kun gennem en rigtig fordeling af energi kan sygdommene i det enkelte menneskes fysiske legeme blive helbredt. Dette er grundlæggende for al åndelig helbredelse.”

Alice A. Bailey: Esoterisk Healing, s. 510

 

Hvis man prøver at forestille sig og mediterer på, at planen for menneskeheden skal blive til virkelighed, kan man ikke undgå at bemærke, at penge og økonomi spiller en vigtig rolle for planens virkeliggørelse. Det understreges også i det næste citat.

 

”Opgaven for Den Nye Verdenstjenergruppe er ikke at udbrede esoterisk information. Hvis menneskehedens verden skal forberedes til Kristi tilsynekomst, må behovene hos de mange samfundsgrupper imødekommes, og grupper i hele verden − uanset hvad de kalder sig − skal kontaktes. Derfor vil meget af det arbejde, der skal udføres, være af rent økonomisk art, og det vil fokusere på den rigtige ernæring og på udviklingen af ægte tryghed for millioner af men­nesker, som i mange inkarnationer ikke vil være inte­res­serede i esoteriske emner.”

Alice A. Bailey: Discipelskab i Den Nye Tidsalder, bind 2, s. 262

Artikel-10-økonomiske-principper-Terry-Schansman
Download-fil: 10 ØKONOMISKE PRINCIPPER - Terry Schansman


Artikel-10-økonomiske-principper-Terry-Schansman
Læsefil med vendbare sider: 10 ØKONOMISKE PRINCIPPER