Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 6:6
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Skabende-meditation-Tredje-år

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 6:6 (8 af 21)


Tredje år - Instruktion 6 - 21. oktober-20. december - Instruktion og vejledning i skabende meditation.

SKABENDE MEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER - 6:6 (8 af 21)

Anden del

Karakteregenskaber

i Den Nye Tidsalder

 

Enhed − Syntese − Universalitet

Som tidligere omtalt begynder en tidsalder ofte med, at nye energier strømmer ind, og de kommer først til udtryk på primitive, uudviklede og dramatiske måder. Nu for tiden er emner som enhed og syntese nogle af de letteste at forstå og at tilslutte sig teoretisk, men de er muligvis de vanskeligste at føre ud i livet, fordi energierne ofte får dramatiske og revolutionerende konsekvenser. Energierne stiger hurtigt i styrke og manifesteres ofte på voldsomme måder − som en kraftig tornado, der fejer alle former for modstand væk. Derfor er der meget modstand mod tendensen til socialiseringer, union-dannelse og synteseskabelse, og modstanden og reaktionerne kan blive ret voldsom.

Fortidens minder er stadig tydelige i menneskehedens bevidsthed, og derfor er det nødvendigt at forstå, at det nye kræver en række frigørelsesprocesser på alle niveauer af det personlige liv − fysisk, astralt og mentalt. På det fysiske plan betyder det, at man hele tiden må sætte det gavnlige for menneskeheden før egne interesser og før opgaverne i gruppen eller grupperne, man er tilknyttet. Det betyder, at man må opgive mange privilegier, der normalt ikke engang anerkendes som privilegier, og som derfor betragtes som selvfølgelige. Det betyder, at man rent moralsk må acceptere og tilpasse sig hurtige ændringer i de sociale og økonomiske forhold og strukturer, og det kræver, at man er i stand til at udrydde alle fordomme, klasseforskelle, national stolthed osv.

Det er ikke så underligt, for menneskehedens liv er præget af skarpe opdelinger, fundamentale forskelle og akutte konflikter inden for alle områder. Stort set alle deltager mere eller mindre villigt og bevidst i samfundssystemet, og derfor er det vanskeligt at have et afbalanceret og fordomsfrit syn på situationen.

Artikel-Skabende-meditation-03-06-Meditation-og-instruktion
Download-fil: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 6:6


Artikel-Skabende-meditation-03-06-Meditation-og-instruktion
Læsefil med vendbare sider: SKABENDE GRUPPEMEDITATION FOR DEN NYE TIDSALDER 6:6