Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM AURAEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn

TANKER OM AURAEN (6 af 9)


Den esoteriske lære fortæller, at der reelt kun kun to ord, der kan beskrive auraen fra et åndsvidenskabeligt synspunkt, og det er kvalitet og indflydelsessfære.

TANKER OM AURAEN (6 af 9)

Åndelig effektivitet

 

Tanker-om-auraen-09-Kathy-Newburn

 

Kraften til at fungere mere effektivt i det daglige liv er resultatet af større forståelse og påskønnelse af disse finere legemer. Man kan højne sin åndelige effektivitet, når man opfanger disse øjeblikke og gør dem til små begivenheder i dagliglivet. Som Tibetaneren sagde til en af disciplene i sin gruppe:

 

"Mit budskab til dig er derfor, at du skal bruge din auriske indflydelse mere intelligent, blive mere åndeligt effektiv og mindre personligt tiltrækkende. Jeg taler i symboler og beder om forståelse. Tænk over det, min broder, for dit om­råde af nytte vil vokse, når du frigør dig fra former, uanset hvor fast eller hvor gammel den rytme er, som de fastholder dig med. Vend dig i stedet udefter i forsøg på at hjælpe dine medmennesker. Hjælp mennesker ved at bruge dig, som det du er, og ved at udtrykke sid gennem auraen."

 

Alice A. Bailey: Discipelskab i den nye tidsalder, s. 429

 

Tibetaneren fortæller desuden, at det er gennem den rigtige brug af auraen, at man stimulerer andre til fornyet indsats − eller afdæmper et alt for kraftfuldt udtryk.

Det siges også, at når det iagttages fra de indre planer, så gennemstrømmes planeten af et tykt, tungt blændværk, der viser sig som en tæt tåge, som gennemsyrer alle menneskelivets aspekter. Denne tåge er årsag til forvrængninger og misforståelser, og den er årsag til, at tingene ikke kan opleves, som de virkeligt er. Mennesket er nødt til at arbejde i denne verden af blændværk, og på en eller anden måde forsøge at skabe en grad af klarhed.

Det siges, at mennesket er udstyret med evnen til at sprede dette blændværk, netop fordi det har affinitet til det. Faktisk fortæller Tibetaneren, at det er verdens disciple og aspiranter, der skaber mere blændværk end alle andre grupper. I denne kamp for at sprede blændværket, vil en dybere refleksion over auraens kraft og anvendelse være nyttig.

Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Download-fil: TANKER OM AURAEN - Kathy Newburn


Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM AURAEN