Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM AURAEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn

TANKER OM AURAEN (7 af 9)


Den esoteriske lære fortæller, at der reelt kun kun to ord, der kan beskrive auraen fra et åndsvidenskabeligt synspunkt, og det er kvalitet og indflydelsessfære.

TANKER OM AURAEN (7 af 9)

Et reservoir af tankestof

 

Tanker-om-auraen-10-Kathy-Newburn

 

Auraen er et reservoir af tankestof, som man kan have tillid til. I tidligere tiders lære omtalte man ofte bægeret eller gralen, som var symbol på sjælen. Gralen blev fyldt med åndeligt vand – symbolet på livet – der blev fornyet ved hjælp af sjælens gavmildhed. Denne levende substans videresendes gennem auraen, og er altid til rådighed, når nød skal afhjælpes. I løbet af Vandbærerens tidsalder, som menneskeheden er på vej ind i, kan det forventes, at arbejdet med åndelig udveksling og distribution af energi vil tiltage dramatisk i overensstemmelse med nøgleordet for Vandbæreren: "Jeg er livets vand, som udgydes for tørstende mennesker."

To nøgleidéer

Tjenestearbejde og gruppearbejde er to nøgleidéer, som vil blive udviklet i den menneskelige bevidsthed under Vandbærerens indflydelse. Uanset hvilken viden eller visdom et menneske er i besiddelse af, vil den i tiltagende grad blive dedikeret til højnelse af menneskeheden, og denne holdning medvirker til at reducere den astrale auras omfang og kraft, mens styrken eller omfanget af den mentale aura øges. Mennesket vil i stigende grad forstå sjælens hensigt, og blive mere sensitiv over for sine medmenneskers behov og muligheden for at imødekomme dette behov.

Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Download-fil: TANKER OM AURAEN - Kathy Newburn


Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM AURAEN