Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM AURAEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn

TANKER OM AURAEN (9 af 9)


Den esoteriske lære fortæller, at der reelt kun kun to ord, der kan beskrive auraen fra et åndsvidenskabeligt synspunkt, og det er kvalitet og indflydelsessfære.

TANKER OM AURAEN (9 af 9)

Forbindelsen til mesteren

 

Tanker-om-auraen-12-Kathy-Newburn

 

Kontakten mellem mesterens ashram og en discipel stimuleres positivt på grund af overensstemmelse i vibrationens kvalitet, som skaber en magnetisk forbindelse. Hvis betingelserne er gode, vil kvaliteterne, der lever i det enkelte menneske, gøre dette menneske bevidst om den ashram, det tilhører. På en umærkelig måde synkroniseres den individuelle vibration (et andet udtryk for auraen) med den vibration, som mesteren skaber. Denne forbindelse kan hver måned besvares i en gruppe og ikke i individuel forstand ved tiden omkring fuldmåne.

Dette arbejde er en rytmisk metode til at forstærke planetens lys ved hjælp af de mennesker, der er involveret. Denne idé tydeliggøres i et citat fra Alice A. Bailey:

 

"Når en hel forsamling på denne måde besjæles af ét eneste højt ønske, og når deres auraer blandes og danner en kanal til nedstrømningen, så forøges virkningen i en så høj grad, at den kan blive verdensomfattende. I kan se et eksempel på dette i den fantastiske Wesak-ceremoni, der stadig fejres overalt i Indien. Ved denne fest danner Hierarkiet en kanal til overførsel af kraft og velsignelse fra de niveauer, hvor Buddha befinder sig. Han virker som et brændpunkt for denne kraft og lader den passere igennem sin aura, før han lader den strømme ud over menneskeheden ved hjælp af den kanal, der blev skabt af de forsamlede chohaner, mestre, indviede af alle grader og disciple. Kanalen blev skabt ved, at alle samtidig benyttede lyd og rytme. Ved fremsigelse af et bestemt mantra, der ledsages af langsomme afmålte bevægelser, skaber de kanalen, der strækker sig opad til det ønskede sted … De, der clairvoyant kan betragte hele sceneriet, ser en utrolig skønhed i de geometriske former, og denne skønhed forstærkes yderligere ved auraudstrålingen fra mestrene, der er forsamlet dér."

 

Alice A. Bailey: Breve om okkult meditation, s. 193-94

 

Når de rigtige betingelser er etableret i auraen, skaber det forudsætningerne for, at højere energier kan aktiveres i menneskets bevidsthed. Auraen tiltrækker magnetisk det, der er behov for både vertikalt og horisontalt. Den tiltrækker de højere impulser, og overfører skiftevis impulserne til de tre verdener i kraft af sin essentielle natur, som er lys.

 

Tanker-om-auraen-13-Kathy-Newburn 

 

_________________________________

Oversat fra The Beacon med tilladelse fra Lucis Trust
Udgiver: Lucis Press: www.lucistrust.org
Direkte link til The Beacon magazine:
http://www.lucistrust.org/en/books/the_beacon_magazine

_________________________________

Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Download-fil: TANKER OM AURAEN - Kathy Newburn


Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM AURAEN