Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM AURAEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn

TANKER OM AURAEN (5 af 9)


Den esoteriske lære fortæller, at der reelt kun kun to ord, der kan beskrive auraen fra et åndsvidenskabeligt synspunkt, og det er kvalitet og indflydelsessfære.

TANKER OM AURAEN (5 af 9)

Auraen som redskab til healing

 

Tanker-om-auraen-07-Kathy-Newburn

 

Auraen er også et redskab, der kan anvendes til healing, og da Kristus sidste gang vandrede på Jorden, viste han et fremragende eksempel på sit healingsarbejde. Ved hjælp af sine evner til at helbrede de syge, give de blinde synet tilbage og vække de døde til live, er han en af de største healere nogensinde. Imidlertid er det kendt, at ikke alle de helbredende virkninger, han skabte, bevidst påvirkede modparten, og dog: "Han vidste, hvornår kraften udgik fra ham". Udstrålingen som strømmede gennem hans aura, healede på et ubevidst plan, idet den både påvirkede sjælen og healede de lavere legemer. Det siges, at navnlig efter Kristi død var mange af de tidlige disciple i besiddelse af healende evner. I Det Nye Testamente siges det, at "Peters skygge kunne heale, når han gik forbi." Det tyder på, at de finere legemer ofte responderede på behovet, uden at personligheden var bevidst om det.

 

Tanker-om-auraen-08-Kathy-Newburn

 

Mange har selv oplevet det samme, når et menneske, som havde healende virkning, var til stede. Eller måske har man selv oplevet en dybere energiudveksling med et andet menneske, og at denne udveksling kunne opfattes som naturlig healing. Eller måske har man inde i sig selv oplevet en strøm af medfølelse, som spontant blev aktiveret, og som gav en fornemmelse af udstrømning af kærlighedsenergi i forbindelse med en kollektiv oplevelse, som man var vidne til i forbifarten − eller oplevede i nyhederne. På samme måde kan man føle den energistrøm, der aktiveres ved hjælp af storslået musik og kunst, og som har en healende virkning på de finere legemer.

Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Download-fil: TANKER OM AURAEN - Kathy Newburn


Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM AURAEN