Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

TANKER OM AURAEN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn

TANKER OM AURAEN (3 af 9)


Den esoteriske lære fortæller, at der reelt kun kun to ord, der kan beskrive auraen fra et åndsvidenskabeligt synspunkt, og det er kvalitet og indflydelsessfære.

TANKER OM AURAEN (3 af 9)

Tjenestearbejde ved hjælp af auraen

 

Ægte tjenestearbejde udføres ved hjælp af auraen, for det er refleksionen af det større lys fra sjælen, der udstråles og fordeles gennem auraen. Forståelsen af denne modtagelse og videresendelse af lys er grundlæggende i tjenestearbejdet, efterhånden som mennesket bliver bedre til at skabe en aura, der er sensitiv for højere impulser. Det sker automatisk efterhånden som processen med at udfolde den udstrålende kraft skrider frem. Auraen bliver på denne måde et redskab til at hjælpe andre mennesker i kraft af dens afbalancerende og healende energi.

 

Tanker-om-auraen-04-Kathy-Newburn

 

Det er auraen, der skaber virkningerne i de tre verdener, og dette faktum vil blive indlysende under selverkendelsesprocessen. Det er ikke så meget personligheden, der påvirker omgivelserne, men oftere den subtile udstrømning, som omgiver mennesket. Auraen er et udtryksmiddel, der fungerer som en sand refleksion af, hvad mennesket dybest set er. Den rummer den altoverskyggende kvalitet, som andre fornemmer i et menneske, og den er mellemleddet, som gennem refleksion kan lære mennesket at forstå, hvad det er i den individuelle natur, der skader og skaber problemer − og også hvad det er, der hjælper og gavner, og hvordan man bedst kan tjene menneskeheden.

Ved at indtage en iagttagende holdning, er der mulighed for at få en langt dybere indsigt i sin egen sande natur og blive mere sensitiv over for de subjektive kvaliteter, som gør et menneske til den, det er. Man kan også begynde at arbejde mere intelligent med de subjektive aspekter hos andre, og ikke så meget med deres personligheder, som sjældent er en sand refleksion af deres indre liv.

Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Download-fil: TANKER OM AURAEN - Kathy Newburn


Artikel-Tanker-om-auraen-Kathy-Newburn
Læsefil med vendbare sider: TANKER OM AURAEN