Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MESTER RAKOCZY
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mester-Rakoczy-Geoffrey-Hodson

MESTER RAKOCZY (2 af 5)


Som Francis Bacon og som Saint Germain forberedte Rakoczy sig til at lede 7. stråle. Han arbejder nært sammen med Manuen om raceudvikling og Bodhisattvaen vedr. åndelig udvikling.

MESTER RAKOCZY (2 af 5)

Europas åndelige overhoved

 

Mester-Rakoczy-02-Geoffrey-Hodson

 

Mester Rakoczy er desuden overhoved for Europa og de europæiske folkeslag, uanset hvor de slår sig ned i organiserede samfund rundt omkring i verden. Han har et tæt samarbejdet med både manuen i relation til raceudvikling, og med bodhisattvaen[1] i forbindelse med åndelig udvikling. Han er navnlig ansvarlig for menneskehedens udvikling af 7.-stråles aspekt, men han arbejder nært sammen med mestrene for de fire andre af de fem stråler.

Han er også en oplyst og ophøjet visdommens mester og lærer. Han tager elever og uddanner dem – især de elever, der er kommende hierofanter.[2] Han repræsenterer alt, hvad embedet involverer af intellektuel forståelse og intuitiv erkendelse af ceremoniernes betydning.

Alle, der føler sig tiltrukket af Rakoczys esoteriske ordener – uanset om de er på 7. stråle eller ej − er i høj grad privilegerede, for de får mulighed for at arbejde sammen med mesteren og under hans ledelse, når hans store planer skal realiseres i form af tjenestearbejde for menneskeheden.

 

 

 

_________________________________

[1] Her henviser Bodhisattva til Kristus. Bodhisattva er sædvanligvis et menneske, der er blevet udtryk for sin guddommelige monade.

[2] En hierofant (græsk) er den, der fortolker den esoteriske lære og principperne i mysterielæren. Hierofanten var identisk med ypperstepræsten (indvieren) i oldtidens templer.

_________________________________

Artikel-Mester-Rakoczy-Geoffrey-Hodson
Download-fil: MESTER RAKOCZY - Geoffrey Hodson


Artikel-Mester-Rakoczy-Geoffrey-Hodson
Læsefil med vendbare sider: MESTER RAKOCZY