Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

REINKARNATION & KRISTENDOM
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Reinkarnation-og-Kristendom-Annie Besant

REINKARNATION & KRISTENDOM (17 af 18)


Har nutidens kristne mistet en del af den arv, som engang blev betroet dem? Faldt reinkarnationslæren ud af kristendommen pga. uvidenhed?

REINKARNATION & KRISTENDOM (17 af 18)

Ingen er fuldkommen

 

Professor Mc. Taggart understreger, at selv de bedste mennesker ikke er parate til at komme i Himlen, når de dør. Han gør opmærksom på, at det er absurd at forestille sig, at mennesker, der er så ufuldkomne, som de i virkeligheden er, skulle være i stand til at gå direkte ind i en fuldkommen Himmel. Han siger, at hvis man tror, at man har ét liv afgrænset ved fødsel og død og ”et uendelig langt liv, der ikke er opdelt ved fødsel og død”, tror man på en teori, der ikke har noget sidestykke i naturen.

 

Reinkarnation-og-Kristendom-21-Annie-Besant

Kristendommen skal ses i nyt lys

 

Det er ikke tanken, at mennesker, som begyndte at læse artiklen uden at tro, skal blive omvendt og tro på reinkarnation. Hensigten er udelukkende at inspirere til tænkning og selvstudier. Tænk engang på den store moralske fordel, det ville være for religionsundervisningen, hvis reinkarnationslæren igen fik plads i kristendommen. Når man taler med forbrydere, hvad kan man så sige til dem om Guds retfærdighed og kærlighed? Hvad kan man svare, når de siger: Jeg har ikke haft mulighed for at opføre mig godt. Mine forældre lærte mig ikke, hvad der var godt og rigtig. Jeg blev opdraget under elendige forhold blandt tyve, prostituerede og alkoholikere. Jeg er kun, hvad min fødsel og opdragelse har gjort mig til.

Der er kun ét logisk svar til dette menneske: At du i dine tidligere liv har gjort dig fortjent til din nuværende situation. Det, kirken kalder synd, er i virkeligheden uvidenhed og manglende erfaring. Ja, selv hos de mennesker, der ved, at det de gør, er forkert, er udtryk for mangel på erfaring, for lidelsen, der er et uundgåeligt resultat af synden, har endnu ikke gjort tilstrækkelig dybt indtryk. Indtil det sker, vil mennesket uden at vide det fortsætte med at begå synder.

Artikel-Reinkarnation-og-Kristendom-Annie Besant
Download-fil: REINKARNATION & KRISTENDOM - Annie Besant


Artikel-Reinkarnation-og-Kristendom-Annie Besant
Læsefil med vendbare sider: REINKARNATION & KRISTENDOM