Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (1 af 14)


Hvis man aktiverer de højere psykiske evner, går udviklingen fremad, men det er til gengæld et tilbageskridt at genopvække den lavere clairvoyance.

LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE (1 af 14)

Lavere & højere

CLAIRVOYANCE

Af Irving S. Cooper

(Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang)

 

Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper

Du kan frit downloade "LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE" af Irving S. Cooper. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

Lavere & højere

CLAIRVOYANCE

 

 Lavere-&-Højere-Clairvoyance-01-Irving-Cooper

 

Den indre og den ydre verden

Overalt og til alle tider har mennesket haft en dyb følelse af, at der findes noget udover det, man kan opfatte med de fysiske sanser. Mennesket har følt, at den verden, det lever i, kun er en lille del af en anden og meget større verden. Der har også altid været mennesker, som permanent eller i glimt kunne opfatte den anden verden, der er usynlig for de fleste. Selv de seneste århundreders ekstreme materialisme har ikke været i stand til at udrydde denne opfattelse.

Kunstnere har malet, forfattet og digtet om den anden verden. Filosoffer har spekuleret over dens eksistens. Naturvidenskaben har blankt afvist, at den eksisterer. Men åndsvidenskabelige forskere har set den, beskrevet den og omhyggeligt klassificeret dens beboere og fænomener. De åndsvidenskabelige undersøgelser har vist, at den usynlige verden ikke findes et eller andet fjernt sted langt oppe i himlen eller ude i verdensrummet, men at den gennemtrænger det fysiske plan og alle fysiske genstande. Den stræk­ker sig desuden et langt stykke ud i rummet og danner en enorm aura rundt om Jorden.

Den indre verden kan ikke ses med det fysiske syn, for den består af finere stof med en vibrationshastighed, der ligger et stykke over den frekvens, som mennesker sædvanligvis er i stand til at opfatte. Men nogle mennesker er i stand til at opfatte den indre verden. Det sker eksempelvis via clair­voyante evner (klarsyn). I nogle tilfælde medfører clairvoyance, at man kan se begivenheder, der sker langt væk. I andre tilfælde kommer de til udtryk som forudviden om kommende begivenheder. Clairvoyance bruges også til at kontakte afdøde, der søger tilbage til de steder, hvor de levede, dengang de var i fysisk inkarnation. Men evnerne omfatter også de såkaldt "klare drømme", som senere går i opfyldelse. Kort sagt giver clairvoyance adgang til mange fænomener. Der findes en enorm mængde klart dokumenterede metafysiske fænomener, og derfor behøver man ikke selv have metafysiske evner for at blive overbevist om, at den metafysiske verden eksisterer. Det område i den metafysiske verden, der befinder sig umiddelbart "bag" den fysiske, kaldes astralplanet.

Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Download-fil: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE - Irving S. Cooper


Artikel-Lavere-&-Højere-Clairvoyance-Irving-S-Cooper
Læsefil med vendbare sider: LAVERE & HØJERE CLAIRVOYANCE