Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HØJERE & LAVERE PSYKISME
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Højere-&-lavere-psykisme

HØJERE & LAVERE PSYKISME (1 af 18)


Hvad er forskellen på højere og lavere psykisme? Hvad er det, psykikeren ser, og hvordan læser man Akasha-optegnelserne?

HØJERE & LAVERE PSYKISME (1 af 18)

HØJERE & LAVERE PSYKISME

 

Af Kenneth Sørensen

  

Højere-&-lavere-psykisme-Kenneth-Sørensen

Du kan frit downloade "HØJERE & LAVERE PSYKISME" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak! 

 

HØJERE & LAVERE PSYKISME

 

Højere-&-lavere-psykisme-01

 

Inden forskellen på højere og lavere psykisme defineres, er det en god idé at beskrive de psykiske evners funktion, og hvordan det indre menneskes natur er sammensat.

Fra følelser og tanker til hjernebevidsthed

Iflg. åndsvidenskaben er mennesket først og fremmest et energivæsen. Det faste fysiske legeme med dets netværk af nervebaner og den sensitive hjerne er kun en skygge af det liv, der udfolder sig i bevidsthedens egen indre verden.

I det fysiske legemes elektromagnetiske felt gemmer der sig et netværk, som er den energimæssige forudsætning og skabelon for det fysiske nervesystem. Det fysiske energilegeme kaldes æterlegemet, som er kommunikationsbroen mellem den indre bevidsthed og den ydre fysiske hjerne.

 

Højere-&-lavere-psykisme-02

 

De forskellige psykiske evner er forbundet med et af syv primære centre i æterlegemet. Centrene udgør en række meget væsentlige kommunikationsknudepunkter, der ligger langs rygraden og står i forbindelse med pinealkirtlen og hypofysen i hjernen. Centrene modtager og videresender energi mellem den indre psykiske bevidsthed og hjernebevidstheden.

 

Højere-&-lavere-psykisme-03

 

Det er ofte vanskeligt for mange mennesker at forstå den åndsvidenskabelige oplysning om, at det ikke er hjernen, der tænker eller føler, men at den udelukkende afspejler eller er modtager af de processer, der foregår i bevidsthedens verden. Når der opstår en tanke eller en følelse i hjernen, er der tale om en afspejling af en proces, som er foregået i enten astrallegemet (følelseslegemet) eller mentallegemet (tankelegemet), og som via æterlegemet og centrene overføres til hjernen.

Artikel-Højere-&-lavere-psykisme
Download-fil: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER - Kenneth Sørensen


Artikel-Højere-&-lavere-psykisme
Læsefil med vendbare sider: CLAIRVOYANCE & PSYKISKE EVNER