Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVAD SER CLAIRVOYANTE?
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvad-ser-clairvoyante-Kenneth-Sørensen

HVAD SER CLAIRVOYANTE? (1 af 7)


Det er blevet populært at konsultere clairvoyante. Men de færreste er klar over, at clairvoyante og andre terapeuter med psykiske evner kun ser toppen af isbjerget.

HVAD SER CLAIRVOYANTE? (1 af 7)

HVAD SER CLAIRVOYANTE?

Af Kenneth Sørensen

 

Hvad-ser-clairvoyante-Kenneth-Sørensen

Du kan frit downloade artiklen "HVAD SER CLAIRVOYANTE?" af Kenneth Sørensen. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

HVAD SER CLAIRVOYANTE?

 

 Hvad-ser-clairvoyante-01-Kenneth-Sørensen

 

Før man kan tage stilling til psykiske evner, skal man have en forestilling om de indre verdener, som clairvoyante og andre med psykiske evner oplever. Det er verdener, der beskrives af åndsvidenskaben. Det første, der her skal fokuseres på, er, hvordan astral- og mental sansning kommer til udtryk. Astral- og mental sansning er de mest udbredte metafysiske evner blandt clairvoyante og andre psykikere, selv om fuldkommen mental sansning fortsat er ret sjælden. Derfor drejer det sig først om astralplanet, og derefter skal de mentale sansninger omtales.

Tiden forsvinder

Det er i virkeligheden umuligt at beskrive bevidsthedstilstande og livbetingelser på astralplanet, for her møder man fænomener, som den fysiske hjerne ikke kan fatte. Årsagen er, at astralplanet er firdimensionalt, og den fysiske hjerne opfatter tredimensionalt. Eksempelvis oplyser både åndsvidenskaben og nær-døde, at når mennesket dør og bevidstheden frigør sig fra det fysiske legeme for at trække sig ind på astralplanet, er den første oplevelse, at tidsoplevelsen stort set forsvinder.

Clairvoyante og psykikere, der bruger deres metafysiske evner, mens de er inkarneret i det fysiske legeme, vil som regel ikke opleve det ændrede tidsfænomen, fordi de fortsat er begrænset af deres fysiske hjerne, som opsplitter oplevelserne i tid. De vil kun være i stand til at iagttage tidsfænomenet, hvis de helt forlader det fysisk-æteriske legeme under en astralrejse. Iflg. Alice A. Bailey er det årsagen til, at der opstår en række forkerte konklusioner. En af fejltagelserne vedrører clairvoyantes oplysninger om tid og tidsforløb, som mennesker angiveligt tilbringer i efterlivet mellem de fysiske inkarnationer.

Artikel-Hvad-ser-clairvoyante-Kenneth-Sørensen
Download-fil: HVAD SER CLAIRVOYANTE? - Kenneth Sørensen


Artikel-Hvad-ser-clairvoyante-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: HVAD SER CLAIRVOYANTE?