Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

HVORDAN UDVIKLER MAN CLAIRVOYANCE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Hvordan-udvikler-man-clairvoyance-Leadbeater

HVORDAN UDVIKLER MAN CLAIRVOYANCE (1 af 19)


Når et menneske studerer emnet clairvoyance opstår der ofte et ønske om selv at udvikle den metafysiske evne.

HVORDAN UDVIKLER MAN CLAIRVOYANCE (1 af 19)

HVORDAN UDVIKLER MAN

CLAIRVOYANCE

 

Af C.W. Leadbeater

  

Hvordan-udvikler-man-clairvoyance-Leadbeater

Du kan frit downloade artiklen "HVORDAN UDVIKLER MAN CLAIRVOYANCE" af C.W. Leadbeater. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - konto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC: DABADKKK - IBAN: DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

HVORDAN UDVIKLER MAN

CLAIRVOYANCE

 

Hvordan-udvikler-man-clairvoyance-01

 

Når et menneske har studeret emnet clairvoyance tilstrækkeligt dybt og har indset, at påstandene om, at den clairvoyante evne er en realitet, er sande, dukker det næste spørgsmål næsten altid op: ”Hvordan udvikler man evnen”? Hvis det er sandt, at evnen ligger latent i ethvert menneske, hvordan skal man så udvikle sin natur for at aktivere evnen, og dermed få direkte adgang til al den viden, der er forbundet med evnen? Svaret er, at det er muligt, og at det er blevet gjort. Evnen kan endda udvikles på mange måder, selv om de fleste metoder er usikre og absolut uønskede. Der er faktisk kun én metode, der ubetinget kan anbefales til alle mennesker. Men det er vigtigt at forstå emnet, og se hvor farerne og faldgruberne ligger, for de skal naturligvis undgås. Derfor er spørgsmålet – hvad skal man gøre?

For alle intelligente og civiliserede menneskers vedkommende er astrallegemet allerede fuldt udviklet. Det betyder, at stoffet i astrallegemet er aktivt på alle astralplanets syv underplaner. Men stoffet er ikke under kontrol. Mennesket er endnu ikke vant til at bruge det astrale stof bevidst. Stoffet i astrallegemet er langsomt blevet aktiveret i løbet af evolutionen, men det er sket meget gradvist og ubevidst. Mennesket har derfor endnu ikke bevidst realiserede de astrale kræfter, og de er derfor i vid udstrækning uprøvede evner. De fysiske evner, som mennesket er vant til at bruge, overskygger de indre evner og skjuler deres eksistens, på samme måde som når Solens lys skjuler stjernerne på himlen for den fysiske synssans. Der er derfor to ting, som skal gøres, hvis man ønsker at udvikle det indre aspekt af menneskets arv. Man er nødt til at begrænse de alt for dominerende fysiske evner i en periode, og man er nødt til at stimulere de indre evner, som endnu er ukendte.

Artikel-Hvordan-udvikler-man-clairvoyance-Leadbeater
Download-fil: HVORDAN UDVIKLER MAN CLAIRVOYANCE - C.W. Leadbeater


Artikel-Hvordan-udvikler-man-clairvoyance-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: HVORDAN UDVIKLER MAN CLAIRVOYANCE