Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

AURALÆSNING
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Auralæsning-Clairvoyance-Erik-Ansvang

AURALÆSNING (1 af 5)


En clairvoyant kan se aura. Men det er ikke enhver clairvoyant, der kan læse den. Her får du en detaljeret beskrivelse af begrænsninger og krav, når en calirvoyant læser aura.

AURALÆSNING (1 af 5)

AURALÆSNING

 

Af Erik Ansvang

 

 Auralæsning-Clairvoyance-Erik-Ansvang

Du kan frit downloade "AURALÆSNING" af Erik Ansvang. For at kunne læse filen, skal du have programmet Acrobat Reader, som du kan hente på www.adobe.com/dk - det er gratis. Materialet downloades ved at klikke på pdf-filen i ruden til højre.

OBS!

Klik på den øverste artikel til højre, hvis du ønsker at downloade artiklen.

Klik på den nederste artikel, hvis du ønsker at læse den på internettet. Du kan vende artiklens sider ved at klikke på sidernes hjørner!

 

Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab-fra-VisdomsNettetVi har brug for din støtte

VisdomsNettet er en fond, der ikke ejes af nogen, og alle arbejder gratis. Arbejdet opretholdes alene af donationer, og alle bidrag er altid velkomne. Dit bidrag kan indsættes på… Danske Bank - Reg. 1551 - girokonto nr. 16-973-335 - SWIFT-BIC:  DABADKKK - IBAN:  DK11 3000 0016 9733 35

På forhånd tak!

 

 

AURALÆSNING

 

En clairvoyant kan se aura.

Men det er ikke enhver clairvoyant,

der kan læse den.

 

 

Auralæsning-01-Clairvoyance-Erik-Ansvang

 

Det fysiske lys kan spaltes i underfrekvenser

For at forstå hvad der sker, når et medialt menneske "læser" en aura, er det nok nødvendigt først at give et eksempel fra den fysiske verden.

I den fysiske verden er det almindelig kendt, at Solens hvide lys indeholder en række underfrekvenser. Det kan man se, når man lader lyset passere gennem et prisme. Lyset spaltes op, og man kan nu se spektrets farver – eller sagt på en anden måde: Man kan se, at alle underfrekvenserne hele tiden har været i det hvide lys. Man ved også, at de højeste frekvenser skaber de blå og violette farver, mens man i de laveste frekvenser får de røde og orange farver. Ind imellem findes resten af frekvenserne og farverne. Med dette billede er det muligt at illustrere de forskellige svingninger og frekvenser i den fysiske verden. Med synssansen opleves frekvenserne som farver.

Følelses- og tanketilstande er også farver

Nøjagtig de samme lovmæssigheder gælder i de indre verdener. Forskellige svingninger repræsenterer forskellige følelses- og tanketilstande. Når et sensitivt menneske – dvs. et medialt eller clairvoyant menneske – er i stand til at opfatte de indre verdeners svingninger og overføre dem til hjernebevidstheden, opleves de som farver. Årsagen er, at mennesket er vant til at opfatte de forskellige frekvenser som farver. Derfor oplever den clairvoyante disse svingninger fra de indre planer som farveindtryk.

Det er derfor hjernen, der fortolker disse indtryk som farver. I de indre verdener vil man også opleve dem som farver, men det ville faktisk være mere korrekt at beskrive dem som frekvenser.

Artikel-Auralæsning-Clairvoyance-Erik-Ansvang
Download-fil: AURALÆSNING - Erik Ansvang


Artikel-Auralæsning-Clairvoyance-Erik-Ansvang
Læsefil med vendbare sider: AURALÆSNING