Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

OKKULTISME
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Okkultisme-Leadbeater

OKKULTISME (7 af 7)


Ordet okkultisme er meget misforstået. I de uvidendes forestilling er okkultisme ensbetydende med sort magi. Men okkultisme er ganske enkelt videnskaben om det skjulte.

OKKULTISME (7 af 7)

Studier

 

Okkultisme-09-Leadbeater

 

På samme måde kan et menneske, der endnu ikke har udviklet clairvoyance, studere litteratur, der er skrevet af mennesker, som har udviklet clairvoyance. På den måde kan man få fordele af resultaterne af deres arbejde. Man kan selvfølgelig endnu ikke se al den herlighed og skønhed, der er skjult på grund af menneskets ufuldkomne sanser, men det er muligt at lære at undgå de usynlige fejltagelser og lære at forstå, hvordan de positive usynlige kræfter aktiveres. Længe før man ser fænomenerne, kan man drage konklusioner og på den måde bevise de usynlige verdeners eksistens for sig selv. Det kan sammenlignes med et menneske, der kører i en el-bil, for samtidig præsenterer det beviset for elektricitetens eksistens for sig selv, selv om det aldrig ser elektriciteten, og derfor naturligvis er uvidende om, hvad den i virkeligheden er.

Et menneske skal forsøge at forstå mest muligt af den verden, det lever i. Det skal undgå at blive efternøler. Det må ikke sakke bagud i evolutionens gang. Det skal forsøge at undgå at blive gammeldags på grund af manglende interesse for nye åndsvidenskabelige erkendelser − selv om de reelt er en fremstilling af den allerældste visdom, som nu ses fra et nyt synspunkt.

 

Okkultisme-10-Leadbeater

Åndsvidenskab er i virkeligheden den allerældste visdom i ny form

Artikel-Okkultisme-Leadbeater
Download-fil: OKKULTISME - C.W. Leadbeater


Artikel-Okkultisme-Leadbeater
Læsefil med vendbare sider: OKKULTISME