Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET ÅNDELIGE HIERARKI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-åndelige-hierarki

DET ÅNDELIGE HIERARKI (4 af 11)


Hvad er det åndelige hierarki? Hvad foretager det sig? Esoterikere ved i dag mere om planetens åndelige hierarki, end menneskeheden nogen sinde før har vidst. Det er et stort ansvar.

DET ÅNDELIGE HIERARKI (4 af 11)

Vesten og Østen – maskulin og feminin

 

Det-åndelige-hierarki-06-Foster-Bailey

 

Vestens civilisation er forholdsvis ung. Østens civilisation er langt ældre. Derfor var Hierarkiets første medlemmer, som stammer fra menneskeheden, naturligvis orientalere. Det har imidlertid ændret sig – specielt de senere år – og der er efterhånden et voksende antal vesterlændinge. Nogle af visdommens mestre lever i fysiske legemer og enkelte er gift. Sammen med andre mestre vil de vise sig offentligt og deltage synligt i det ydre liv i forbindelse med Kristi genkomst.

Det-åndelige-hierarki-07-Foster-BaileyI flere tusinde år har kvinder generelt været mere følelsesmæssigt polariseret end mænd. Evolutionens mål i den nuværende indoeuropæiske race er udvikling af tankesindet, og derfor har mænd haft en responsmæssig fordel. I nyere tid er balancen ved at blive genoprettet. Hvis man ved, at et menneske kan inkarnere i en mandekrop i et liv og i en kvindekrop i det næste, er det indlysende, at der ikke er tale om mangel på balance, for hvordan skulle et menneske kunne opnå en fuldkommen beherskelse af alle sine problemer, hvis det aldrig inkarnerede som enten en mand eller som en kvinde? Hvis man mener, at reinkarnation ikke er en kendsgerning, mener man samtidig, at den guddommelige plan er blottet for retfærdighed, sådan som den kommer til udtryk i menneskets evolutionsproces. Og det er ikke udtryk for nogen uretfærdighed, hvis menneskets sidste inkarnation før mesterindvielsen er i skikkelse af en mand. Der er uden tvivl en mere grundlæggende årsag. Desuden skal man huske, at livet på planeten også omfatter devaevolutionen. (Billedet til højre er et eksempel på en deva). En del af devaerne kalder de kristne for engle. Devaevolutionen har en feminin grundtone i modsætning til menneskeevolutionen, som har en maskulin grundtone.

Artikel-Det-åndelige-hierarki
Download-fil: DET ÅNDELIGE HIERARKI - Foster Bailey


Artikel-Det-åndelige-hierarki
Læsefil med vendbare sider: DET ÅNDELIGE HIERARKI