Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET ÅNDELIGE HIERARKI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-åndelige-hierarki

DET ÅNDELIGE HIERARKI (2 af 11)


Hvad er det åndelige hierarki? Hvad foretager det sig? Esoterikere ved i dag mere om planetens åndelige hierarki, end menneskeheden nogen sinde før har vidst. Det er et stort ansvar.

DET ÅNDELIGE HIERARKI (2 af 11)

Den overordnede styring

 

Det-åndelige-hierarki-03-Foster-Bailey

 

Jordens åndelige hierarki er meget gammelt – lige så gammelt som menneskeheden. Det blev skabt i den tidlige atlantiske periode, dengang tankesindets gnist blev indpodet i dyreriget, og menneskeevolutionen blev indledt.[1] I begyndelsen kom menneskehedens ledere fra andre dele af solsystemet. Det var nødvendigt, for menneskeheden havde endnu ikke udviklet egne ledere. Uden hjælp udefra, ville der ikke have været bevidstheder, som kunne lede planen, udviklingen og hensigten med Jorden. Det er naturligvis et spørgsmål om tro, men det er ikke forkert at tro på noget, for det er forudsætningen for, at man kan leve i overensstemmelse med det, man tror på. I nutiden har navnlig menneskehedens største intelligenser holdninger og overbevisninger som udgangspunkt for deres opfattelse og handlinger.

Udviklingen og tiden gik, og gradvis blev Hierarkiets oprindelige interplanetariske medlemmer frigjort fra ledelsesopgaven, og deres ansvarsområder kunne overtages til medlemmer af menneskeheden, der havde opnået den nødvendige udvikling og visdom. I nutiden består Hierarkiet af mennesker, der har udviklet sig på Jorden. De har opnået mesterskab i den forstand, at de mestrer alt i menneskelivet. Det er menneskehedens eget åndelige hierarki. Der er ingen af mestrene, der ikke har levet i fysiske legemer og er blevet fristet og testet, sådan som de øvrige medlemmer af menneskeheden i øjeblikket bliver det. Alle mestrene har kæmpet, men de har desuden overvundet alle vanskelighederne.

 

 

_________________________________

[1] I åndsvidenskaben kaldes det for ”individualisering”, hvor en ånd (monade) forbinder sig med den adskilte personlighed, og den fødes derefter ikke mere som dyr, men som menneske.

_________________________________

Artikel-Det-åndelige-hierarki
Download-fil: DET ÅNDELIGE HIERARKI - Foster Bailey


Artikel-Det-åndelige-hierarki
Læsefil med vendbare sider: DET ÅNDELIGE HIERARKI