Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET ÅNDELIGE HIERARKI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-åndelige-hierarki

DET ÅNDELIGE HIERARKI (7 af 11)


Hvad er det åndelige hierarki? Hvad foretager det sig? Esoterikere ved i dag mere om planetens åndelige hierarki, end menneskeheden nogen sinde før har vidst. Det er et stort ansvar.

DET ÅNDELIGE HIERARKI (7 af 11)

Hierarkiets projekter

 

Det-åndelige-hierarki-10-Foster-Bailey

Hierarkiet holder en stor konklave eller konference to gange i hvert århundrede. Her gennemgår de det hierarkiske program, bedømmer menneskehedens åndelige niveau, overvejer muligheden for yderligere hjælp til udviklingen, tager stilling til nye hierarkiske projekter, og der foretages ændringer i Hierarkiets fokusering og prioritering.

Det siges, at Hierarkiets opmærksomhed for tiden er specielt rettet mod tre aspekter af menneskehedens aktiviteter – religion, uddannelse og regering. Det betyder i praksis, at verdenstjeneres arbejde inden for de tre områder har en særlig chance for at bære frugt på grund af hierarkisk støtte.

 

Afrika

 

Det-åndelige-hierarki-11-Foster-BaileyVed en af Hierarkiets konferencer blev det eksempelvis besluttet at stimulere befolkningerne på det afrikanske kontinent. Det skete under overopsyn af Manuen, der er leder af den afdeling af Hierarkiet, der beskæftiger sig med regeringer. Formålet var at frigøre og løfte de mørkhudede menneskeracers bevidsthed. Det medførte en voldsom bevægelse overalt på det afrikanske kontinent. Nye nationer blev dannet, og de blev medlem af De Forenede Nationer. Ulandshjælpen strømmer stadig til kontinentet, analfabetismen er under afvikling, der er fokus på sundhedsproblemer og dyrkningsmetoder forbedres. Det hele er i overensstemmelse med Hierarkiets intention. Apartheid (raceadskillelse) var et forsøg på at holde de hvide ved magten, og det var imod Hierarkiets ønsker. Apartheid er separatistisk og vil altid slå fejl. Indtil videre har Hierarkiets afrikanske projekt været en stor succes.

Artikel-Det-åndelige-hierarki
Download-fil: DET ÅNDELIGE HIERARKI - Foster Bailey


Artikel-Det-åndelige-hierarki
Læsefil med vendbare sider: DET ÅNDELIGE HIERARKI