Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET ÅNDELIGE HIERARKI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-åndelige-hierarki

DET ÅNDELIGE HIERARKI (3 af 11)


Hvad er det åndelige hierarki? Hvad foretager det sig? Esoterikere ved i dag mere om planetens åndelige hierarki, end menneskeheden nogen sinde før har vidst. Det er et stort ansvar.

DET ÅNDELIGE HIERARKI (3 af 11)

Hierarkiets overhoved

 

Det-åndelige-hierarki-04-Foster-Bailey

 

Hierarkiets overhoved er mesteren Kristus. Han har andre navne i andre religioner. Og Kristus er et menneske. Det er en stor misforståelse at tro, at han alene er overhoved for én religion – kristendommen – og ikke for alle religioner. Han er som sagt et menneske, og han lever og arbejder i en menneskekrop. Han har aldrig forladt menneskeheden, for iflg. åndsvidenskaben er han inkarneret på det fysiske plan. Og han vil igen vise sig offentligt. Han skal ikke nødvendigvis fødes som et barn og vokse op.[1] Han har fungeret som leder af Hierarkiet i en normal cyklus på 2.250 år, og han er det første menneske, der fortsætter sin funktion på planeten i endnu en cyklus. Han er den største succes, menneskeevolutionen nogen sinde har udviklet.

Det-åndelige-hierarki-05-Foster-BaileyHierarkiet er en 2.-stråle organisation, og Kristus og hans ashram er ”på 2. stråle”. Det er logisk, for solsystemet er det andet system i en udvikling på tre manifestationer, og solsystemets Sollogos er en 2.-stråle Logos. De syv stråler strømmer til solsystemet fra kosmos, og de syv energier er udtryk for det guddommelige liv i aktivitet. Alle Hierarkiets mestre er karakteristiske ved deres sjæls strålekvalitet, og alle syv stråler kommer til udtryk via Hierarkiet. Det er en nødvendig forudsætning for den fuldkomne udarbejdelse af den guddommelige plan.

Menneskets udvikling inkluderer fem store bevidsthedsudvidelser, der også kaldes indvielser. Alle medlemmerne af Hierarkiet har bestået alle fem indvielser, og nogle har endda taget sjette og syvende indvielse. Det medfører, at de har nået alle de åndelige mål for menneskets evolutionsproces på Jorden. Det er årsagen til, at de kaldes visdommens mestre.

 

 

_________________________________

[1] Den tibetanske mester Djwhal Khul oplyser, at mestre er i stand til at tiltrække atomart fysisk stof samt astral og mental substans og samle stoffet til et Mayavirupa – et legeme. De skaber legemet med deres vilje, de kan bruge det ved hjælp af viljen, og de kan lade det forsvinde ved hjælp af viljen.

_________________________________

Artikel-Det-åndelige-hierarki
Download-fil: DET ÅNDELIGE HIERARKI - Foster Bailey


Artikel-Det-åndelige-hierarki
Læsefil med vendbare sider: DET ÅNDELIGE HIERARKI