Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET ÅNDELIGE HIERARKI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-åndelige-hierarki

DET ÅNDELIGE HIERARKI (11 af 11)


Hvad er det åndelige hierarki? Hvad foretager det sig? Esoterikere ved i dag mere om planetens åndelige hierarki, end menneskeheden nogen sinde før har vidst. Det er et stort ansvar.

DET ÅNDELIGE HIERARKI (11 af 11)

Verdensregering?

 

Det-åndelige-hierarki-16-Foster-Bailey

 

EU er en grundmodel for den form for verdensregering, som måske i sidste instans bliver resultatet af globaliseringen og menneskehedens voksende integration, når menneskeheden indser, at den udgør en uadskillelig enhed med fælles interesser og fælles skæbne. Iflg. åndsvidenskaben er forudsætningen for Kristi genkomst, at der er en vis grad af fred og stabilitet i Europa. Det kræver en reformering af de nationale europæiske målsætninger, og fællesmarkedet og fælles handelsaftaler udvides gradvis til også at omfatte langt mere end økonomiske fordele for medlemslandene. Derfor er EU et vigtigt aspekt i den hierarkiske planlægning.

Menneskeheden nærmer sig afslutningen på separatismens store illusion, og det har stor betydning for Hierarkiets planer for menneskeheden og planeten. Den praktiske nødvendighed af at integrere Den Nye Tidsalders bevidsthed om verdensenhed påtvinges alle mennesker og nationer af verdenssituationen. Erkendelsen af at det er en kendsgerning, at alle mennesker uden undtagelse overalt i verden er medlemmer af en gigantisk familie, er selve essensen af det menneskelige og åndelige fremskridt, som Hierarkiet stræber efter.

 

Det-åndelige-hierarki-17-Foster-Bailey

Artikel-Det-åndelige-hierarki
Download-fil: DET ÅNDELIGE HIERARKI - Foster Bailey


Artikel-Det-åndelige-hierarki
Læsefil med vendbare sider: DET ÅNDELIGE HIERARKI