Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET ÅNDELIGE HIERARKI
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-åndelige-hierarki

DET ÅNDELIGE HIERARKI (9 af 11)


Hvad er det åndelige hierarki? Hvad foretager det sig? Esoterikere ved i dag mere om planetens åndelige hierarki, end menneskeheden nogen sinde før har vidst. Det er et stort ansvar.

DET ÅNDELIGE HIERARKI (9 af 11)

Kina

 

Det-åndelige-hierarki-13-Foster-BaileyKulturrevolutionen i Kina var også et hierarkisk projekt, og der skete overraskende ændringer på kort tid. Revolutionen fik det kinesiske folk til at ændre tænkemåden. Den kollektive tænkning er et vigtigt grundlag for nationale reformer. Ændringer, der med magt påtvinges oppefra af diktatorer og ideologiske ledere, holder ikke på længere sigt. Tvang og diktatur vil altid blive fortrængt af folkets intelligente tænkeevne.

Der er ca. 1,4 mia. mennesker i Kina og ca. 150 millioner i Rusland. Det betyder, at livet er blevet stimuleret for over 1.5 mia. mennesker plus 1,1 mia. i Afrika – næsten en tredjedel af Jordens befolkning. Analfabetismen var udbredt i de enorme folkemasser, de havde ingen sundhedsvæsen, de havde ingen indflydelse på deres livsbetingelser, de havde ingen mulighed for at forhindre uretfærdigheder og udnyttelse, og – værst af alt – de havde mistet håbet om at finde en vej ud af lidelserne. I det enorme land Kina er der opnået følgende:

  1. De nøgne bjerge er igen blevet beplantet med store skove.
  2. Hvede- og risproduktionen er steget til et niveau, man aldrig tidligere har opnået.
  3. Industrien er vokset eksplosivt.
  4. Nye bygninger af mursten og med tegltag har erstattet lerklinede huse med stråtag.
  5. Nye varer strømmer ud af tusindvis af fabrikker, der betjenes af mennesker, som aldrig før har brugt andet end simple landbrugsredskaber.

 

Rig og fattig

Det-åndelige-hierarki-14-Foster-BaileyDe veluddannede hvide racer i den privilegerede vestlige verden gav ikke de lidende befolkninger håb, hjælp eller redning. Nogle begrænsede, ynkelige og utilstrækkelige forsøg på velgørenhed gjorde ikke situationen bedre, selv om de var udtryk for god vilje. Rige nationer giver penge til fattige lande, men fortsætter med at støtte skruppelløse og korrupte diktatorer pga. politiske interesser, og de er mere interesseret i handels- og konkurrencemæssige fordele. En politik, der er baseret på at få indflydelse på andre lande, vil altid slå fejl på længere sigt, men den kræver desværre mange menneskelige ofre.

Artikel-Det-åndelige-hierarki
Download-fil: DET ÅNDELIGE HIERARKI - Foster Bailey


Artikel-Det-åndelige-hierarki
Læsefil med vendbare sider: DET ÅNDELIGE HIERARKI