Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (2 af 8)


Unge har tendens til at tænke på seksualitet som en romantisk form for underholdning. Hvordan kan seksualitet igen blive opfattet som et formeringsansvar?

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (2 af 8)

Seksuelle beslutninger

 

Seksualitet er ikke personlig − forargelse er personlig. Intime følelser og hæmninger er personlige – selv menneskets valg af fødselskontrol er personligt – men det er menneskets seksuelle impulser ikke. Ved et heteroseksuelt ubeskyttet samleje kan konsekvensen blive graviditet. Selv babyer er seksuelle skabninger, for både seksuelle impulser og seksuelle anlæg er til stede ved fødslen.

Når en teenager oplever en intim situation, er det sjældent, at ordene "du skal bare sige nej", virker som fysisk kontrol. Selv børn eksperimenterer med deres seksualitet inden teenagealderen. Før eller senere behøver børnene – vores børn − et voksent menneskes hjælp for at undgå eventuelle konsekvenser af deres eksperimenter. Det kyniske i manglende voksen støtte ses tydeligt i ordsproget: "Når man spiller i lotteriet, risikerer man at tabe". Man hjælper børnene kundskabsmæssigt, finansielt og helbredsmæssigt – hvorfor så ikke seksuelt?

 

Undfangelse-02-03-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Det virkeligt moralske problem vedr. seksualitet er ikke ungdommelige lidenskaber, men de forældre, der viger tilbage for på rette tid at oplyse deres 10-årige børn om deres seksuelle ansvar. De er børn, der avler børn.

Det esoteriske og seriøse problem er hverken seksualitet eller graviditet – det er frygt. Man svigter en generation af unge mennesker, der frygter alt. Det gælder frygt for seksualitet, frygt for graviditet, frygt for AIDS, frygt for afvisning, frygt for forpligtelser og frygt for at fejle. Konflikter er ødelæggende for samfundet – og for familierne. Den lammende skamfølelse er intet andet end egoisme og forkerte valgmuligheder eller "de sidste rester af de victorianske tabuer". Hvis unge mennesker skal have succes, er det nødvendigt, at de ikke frygter, dvs. er tillidsfulde. Den frygtsomme får problemer i skolen, i livet og i sit arbejde. Og selvom teenageres frygt har fortaget sig, hvad kan frygt for seksualitet så komme til at betyde for fremtidens generationer?

 

Undfangelse-02-04-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Unge mennesker har tendens til at tænke på seksualitet som en romantisk form for underholdning med hemmelige og skjulte overraskelser. Hvordan kan seksualitet igen blive opfattet som et formeringsansvar i massernes bevidsthed? Det er kedeligt, at man ikke har forældrekontrakter til teenage-stævnemøder − og en økonomi, der kan opretholdes, hvis en ung pige bliver gravid uanset ægteskabelig status. Hvis en ung mand ikke vil underskrive forældrekontrakten inden samleje, så ved den unge pige helt præcis, hvor hun står.

Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 2:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 2:4