Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (5 af 8)


Unge har tendens til at tænke på seksualitet som en romantisk form for underholdning. Hvordan kan seksualitet igen blive opfattet som et formeringsansvar?

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (5 af 8)

Ja eller nej

 

Undfangelse-02-07-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Hvis beslutningen er "Ja"

Hvis en graviditet er planlagt eller hensigtsmæssig eller er en "velkommen" nyhed for moderen, så accepteres den ubetinget. Det er godt både for det barn, der ventes, og for familien og for samfundet. Men selv for disse heldige mennesker er den gode, hensigtsmæssige, velinformerede bevidste anerkendelse baseret på et moderligt følelsesmæssigt valg, der er overvældende.

Valg tydeliggør prioriteter og fokuserer opmærksomheden. En bekræftende beslutning, der er baseret på et åndeligt valg, der var gået i glemmebogen, kan være enormt fordelagtigt. Hvis man har til hensigt at sige ja uden spørgsmål, hvordan kan tanken om valg så overhovedet være truende? Hvis det specielle esoteriske øjeblik med valg opfattes og overvejes, og den bevidste beslutning er et stort rungende ja, så sikrer beslutningens ægthed en stress-fri moderlig indstilling (der er så vigtig i graviditeten) og en optimal hormonel stabilitet.

Når beslutningen er "Nej"

Ubevidst har mennesket kendskab til meget af det, som den fysiske hjerne er uvidende om. Sjælsbevidsthedens særlige opgave er at informere mentallegemet om sjælens beslutning. Til gengæld må den bevidste del af hjernen derefter instruere den "ubevidste" eller autonome del af hjernen – hypotalamus. Husk, at hjernens sprog kun er billeder og symboler, ikke ord, så praktiser visualisering (meditativ, mental visualisering, ikke følelsesmæssige bønner).

 

"… en præcis afgrænset visualisering af virkningen af det, der er blevet tænkt og forestillet, sådan som det manifesterer sig i livet på det fysiske plan … vil vise, at der udvikles energi. Det betyder, at det æteriske legeme vitaliseres eller får energi af den nye tankestrøm, og bestemte forandringer og nyorganiseringer, som til sidst skaber en fuldstændig omlægning af menneskets fysiske aktiviteter på det fysiske plan, finder sted."

Alice A. Bailey, Sjælens Lys, s. 169

 

Kvinder har en medfødt evne til at påvirke deres egen hormoner og − ved at visualisere kan nogle kvinder viljesmæssigt igangsætte menstruationsperioden, og det kan afvise eller medføre afslutning af graviditeten. (Bemærk, at ikke alle blødninger i den tidlige graviditet er menstruation, og derfor er det ikke alle blødninger, der afslutter graviditet). Hvis man begynder en periode med metoder, der inkluderer visualisering efter de første fire måneder, så er det nødvendigt at få en enkelt medicinsk udvidelse og udskrabning for at forebygge infektion, for ud over fire uger vil en menstruation muligvis ikke være i stand til at sætte en abortproces i gang.  

Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 2:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 2:4