Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (4 af 8)


Unge har tendens til at tænke på seksualitet som en romantisk form for underholdning. Hvordan kan seksualitet igen blive opfattet som et formeringsansvar?

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (4 af 8)

Hormonale valg

 

 

Det første valg:

 

Hormonelt valg ifølge princippet om esoterisk beslutning

Måske er fødslen ligesom døden en sjælsbeslutning, og derfor kan nogle få mennesker bevidst indse, at de har mulighed for at deltage i beslutningen. Hvad angår fødslen kan de, der lykkes med at vælge et nej i hormonel betydning meget tidligt i graviditeten, indlede deres periode og opleve en abort, der kaldes spontan abort.

Det, mennesket tænker, og det det føler, er ikke effektive impulser til en hormonel beslutning. En ubevidst hormonel accept danner præcedens for alle bevidste følelsesmæssige reaktioner, uanset om kvinden er lykkelig for graviditeten eller blev gravid mod sin vilje, og den tydelige uoverensstemmelse har holdt den intuitive side af valget skjult.

På det subtile intuitive (ikke følelsesmæssige) niveau er den frie vilje mentalt selvstyret, sådan at fejltagelser ved brug af subjektive afvigelser registreres af de kemiske og hormonelle elementer i det fysiske legeme som en automatisk og ubevidst accept, og hvis ikke der aborteres i rette tid, bliver en baby født – uanset om den er ønsket eller ej. (Det er ligesom, når en bogklubs bestillingsformular mangler tilbagemelding, så opfattes det som et ja, og man modtager en bog).

 

Undfangelse-02-06-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg 

 

Det andet valg:

 

Fysisk valg ifølge princippet om menneskelig konflikt

Udover beslutningen om man i det hele taget vil have samleje, har man følgende valg om svangerskabsforebyggelse. Og når graviditet er en realitet, så fremskynder den prænatale teknologi kravet og tvinger den gravide kvinde ind i en labyrint af beslutningsmuligheder. At teste eller ikke teste er blevet et spørgsmål. Selv de kvinder, der er imod abort, kan føle, at det fysiske legeme en sjælden gang nødvendigvis kræver, at der foretages et valg. Denne type af objektive fysiske beslutninger er grundlaget for udviklingen inden for de reproduktive valg.

Nogle kvinder vælger at føde barnet, når de har fået at vide, at de er gravide, mens andre vælger abort, men begge valg er en respons på fysiske, psykologiske forhold og andre livsbetingelser. Indre konflikter kan få et tilsvarende resultat fra et hormonelt ja og et fysisk nej eller fra et hormonelt nej og et fysisk ja eller fra en blanding af vrede og skyld, som kan være en påvirkning fra andres tanker og meninger. Disse eksempler er i lige høj grad mulige, fordi den frie vilje styres mentalt − derfor kan kvinden, der bevidst ønsker sig en baby (selvom hun ubevidst har taget en anden hormonel beslutning), alligevel forblive uvidende om den indre konflikt.

Ethvert hunkøn uanset alder er pr. definition en "kvinde". En kvinde, der er parat til at få et barn, foretager en moralsk beslutning. Derfor fortjener hun støtte. En kvinde, der ikke er parat til at få et barn og til at give det den sikkerhed, det fortjener, foretager også en moralsk beslutning, og hun fortjener også støtte.

Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 2:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 2:4