Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (6 af 8)


Unge har tendens til at tænke på seksualitet som en romantisk form for underholdning. Hvordan kan seksualitet igen blive opfattet som et formeringsansvar?

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (6 af 8)

Den overraskernde

moderlige indstilling

 

I alle stadier af en graviditet betragtes den moderlige indstilling som en klinisk risikofaktor. Og det er ikke så mærkeligt. Tænk et øjeblik på den stigende effektivitet med forskellige mentale teknikker til stress-behandling, biofeedback, meditation, visualisering, hypnose osv. Visualiseringsteknikker benyttes også med overraskende succes til bekæmpelse af cancer, reducering af tumorer, helbredelse af brandsår, regenerering af nervesystemet, styrkelse af selvværd og immunsystemet. Og en helt ny undersøgelse viser en permanent og målbar fremgang i respons fra immunforsvaret efter kun 20 minutters visualisering.

 

Undfangelse-02-08-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

 

Ret aldrig en mental kraft mod selve det fysiske legeme, men brug den i stedet uden risiko til skabende visualisering. Forskning i Californien har vist den virkning, mental kraft mod ens eget fysiske legeme (herunder livmoder og foster) har, og hvordan moderens indstilling påvirker graviditeten. Deltagere i eksperimentet var kvinder, der ændrede deres indstilling og besluttede at føde det uønskede barn. Antallet af fostre, der døde, var dobbelt så højt blandt de kvinder, der fortrød deres graviditet. Og eksperimentet blev udført blandt kvinder, der ønskede "at gøre det rigtige og beholde babyen". Spædbørn i gruppen havde halvanden gang så mange anormaliteter, der kræver lægelig opmærksomhed, fordi den moderlige indstilling er en klinisk risikofaktor, fordi mange anormaliteter er et resultat af "stress-relaterede ændringer i de hormonelle niveauer".

Naturligvis kan man lægeligt behandle tidligt fødte babyer, og selvfølgelig vil man elske dem. Mange var engang sådan en baby. Men på grund af den potentielt skadelige kliniske risikofaktor fra den moderlige indstilling, hvis man ikke ser sin graviditet som en velsignet begivenhed, så burde man slet ikke blive gravid.

Man kan bevidst påvirke – til en vis grad – hjerteslag, blodtryk, åndedræt, vækst af væv, immunforsvar, og man ved fra studiet om moderlig indstilling, at ved kontrolleret stress kan man ændre de hormonelle niveauer. Sammenlignet med helbredelse af cancer eller af nervesystemet, er det let at påbegynde en menstruation, fordi processen begynder ved enhver hormonel ubalance.

Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 2:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 2:4