Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (7 af 8)


Unge har tendens til at tænke på seksualitet som en romantisk form for underholdning. Hvordan kan seksualitet igen blive opfattet som et formeringsansvar?

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (7 af 8)

Visualisering

 

Undfangelse-02-09-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

Uanset om en kvinde er seksuelt aktiv eller ej, så kan en bevidst og hensigtsmæssig hormonel regulering af menstruationscyklussen med visuelle øvelser skabe en bedre koordinering og mulig hormonelt respons mellem tankesindet/den bevidste hjerne/den ubevidste hjerne.

At praktisere øvelser i selvkontrol for at regulere menstruationen og for at bruge koordineringen i visualiseringen kan blive til et ritual, men ikke et udtryk for valg. Når visualiseringen er effektiv, vil man aldrig "opfatte" en graviditet som uønsket. Hormonel afbalancering ved korrekt visualisering kan også mindske virkningerne af præmenstruel stress-syndromet (PMS), der ikke har nogen kendt medicinsk årsag og alligevel uheldigvis påvirker millioner af kvinder hver måned i halvdelen af deres levetid. For andre kan det mildne det ubehagelige klimakteriums bivirkninger.

Statistisk set mister kvinder gennemsnitligt to eller tre fostre før deres første graviditet "normalt uden at vide det". Et sådant omfattende antal spontane aborter er aldrig blevet forklaret på tilfredsstillende måde, undtagen at kvindens legeme er umodent, dvs. ude af stand til at producere og kontrollere den nødvendige balance mellem østrogen og progesteron, og det er denne ubalance, der skaber menstruation. Tanken om et hormonelt valg kan skabe et andet forklaringsgrundlag.

Anvendelse af visualisering fremhæves forsøgsvis som en mulig hypotese, for der findes tegn på, at effektiv hormonel selvkontrol allerede bliver bevidst praktiseret af nogle kvinder, der arbejder med PMS – dvs. forhindrer bivirkningerne i klimakteriet og muligvis endog begrænser behovet for abort.

Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 2:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 2:4