Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Undfangelse-1-del-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (3 af 8)


Unge har tendens til at tænke på seksualitet som en romantisk form for underholdning. Hvordan kan seksualitet igen blive opfattet som et formeringsansvar?

METODER TIL AT UNDGÅ UNDFANGELSE 2:4 (3 af 8)

De to valgmuligheders karakter

 

Hvis kvinder blev i stand til – med den medfødte vilje i deres egen integrerede personlighed – at undgå undfangelse ved at styre det hormonelle system, så ville mange problemer ændre sig for menneskeheden. Hvis kvinder blev i stand til – ved egen vilje – at påbegynde deres menstruationsperiode med hormonel selvkontrol, så kunne uønskede graviditeter helt undgås og eliminere behovet for aborter.

Når det drejer sig om forplantningsspørgsmål, så er nutiden historisk, fordi selve muligheden for en ny menneskelig evne kan få en grundlæggende og moralsk virkning på situationen. Når man undersøger den esoteriske betydning af et menneskes fødselsproces, så dukker der nye tanker op, som med tiden vil ændre forståelsen af menneskets forplantningsevne. De nye tanker inkluderer hormonel selvkontrol og hormonelt beslutningsgrundlag.

Når man reflekterer over de forskellige videnskabelige data, der har relation til emnet, så virker det helt sandsynligt, at forud for undfangelsen under den korte otte ugers embryoniske fase af graviditeten vil et intuitivt valg subjektivt være muligt: Vil I acceptere graviditeten? Ja eller nej?

Valg og beslutning om forplantning er muligt på to forskellige niveauer, der afhænger af specielle faktorer, som f.eks. mentale evner, sensitivitet og personlighedens selvkontrol (til forskel fra fysisk).

Hormonelt valg (ifølge det esoteriske princip om beslutning), og fysisk valg (ifølge det menneskelige princip om konflikt).

Det er esoterisk set vigtigt at forstå, at de to forskellige niveauer er reproduktive valg, der overlapper og er gensidigt afhængige af hinanden, og at begge er basale psykologiske valg. Hormonelle og fysiske valg (bevidste eller ubevidste) foretages lige fra før befrugtningen gennem stadierne for embryonet frem til fødslen på begge niveauer og på alle trin af menneskets forplantningsevne.

Endog inden selve undfangelsen kræver selve livet en klar beslutning – et ja eller nej i rette tid. Den kendsgerning, at en kvindes æg skal være "hormonelt tiltrækkende", for at en spermatozo kan lokalisere det, antyder, at hormonelle beslutninger foretages af enhver seksuel aktiv kvinde, uanset om hun ved det eller ej. Og bevidste valg er bedre end ubevidste.

 

Undfangelse-02-05-Det-esoteriske-grundlag-for-hormonale-valg

Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Download-fil: UNDFANGELSE 2:4 - L. Rae Lake


Artikel-Undfangelse-02-hormonelle-valg-esoterisk-set
Læsefil med vendbare sider: UNDFANGELSE 2:4