Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Seksualitet-i-den-nye-tidsalder-Djwhal-Khul-Alice-Bailey

SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER (4 af 10)


I den nye tidsalder vil der ske meget store forandringer i holdningen til både det seksuelle samt til det ægteskabelige forhold.

SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER (4 af 10)

Den nuværende cyklus

 

Den situation, der for tiden eksisterer, er beskrevet, og der er desuden gjort opmærksom på den ideale situation, der venter forude, men den er endnu ikke inden for rækkevidde. Ovennævnte er vigtig at vide, men informationerne efterlader et tomrum i tænkningen, som bør udfyldes. Der rejser sig eksempelvis dette spørgsmål: Under forudsætning af, at beskrivelsen af de nuværende frygtelige tilstande er korrekt, og under forudsætning af, at der er mulighed for, at menneskeheden når frem til det omtalte ideal i en fjern fremtid, er det så muligt på nuværende tidspunkt at gøre noget, der vil skabe de nødvendige justeringer inden for det seksuelle område? Svaret er ja, absolut, og det lyder sådan:

Når bestemte grundlæggende teorier eller lovmæssigheder − fire i alt − er blevet formuleret og publiceret, vil den offentlige mening til sidst blive så oplyst, at de nødvendige ændringer uundgåeligt bliver resultatet. Men det første skridt er, at offentligheden skal både lære og forstå de fire vigtige love. En forbedring af den nuværende tilstand vil komme fra menneskeheden selv og ikke ude fra ved hjælp af påtvungne regler. Forandringen af den offentlige bevidsthed vil derfor gå roligt og sikkert fremad, og på den måde vil grundlaget blive skabt til senere forandringer.

Her skal der imidlertid gøres opmærksom på, at de kommende tre generationer (heri er den nuværende generation af drenge og piger medregnet) vil bringe en gruppe sjæle i inkarnation, som vil være i stand til at føre menneskeheden ud af den nuværende blindgyde.

3. Den tredje forudsætning − eller styrende princip − vil være ønsket om at skabe gode, rene og sunde fysiske legemer for inkarnerende sjæle. I dag er det ikke muligt på grund af det ukontrollerede system for samliv. Hovedparten af de børn, der fødes i dag, kommer til verden ved tilfældighed eller er direkte uønskede. Nogle få er naturligvis ønskede, men selv i disse tilfælde har ønsket for det meste været baseret på arvemæssige årsager, besiddelser, der ønskes bevaret for eftertiden, et gammelt familienavn, der ønskes videreført, eller en uopfyldt ambition, der ønskes opfyldt. Alligevel nærmer den dag sig, hvor der sker planlagte og ønskede fødsler, og når den tid er inde, vil inkarnation af disciple og indviede blive fremmet. Den rigtige indre forberedelse skal foretages forud for enhver fuldbyrdelse af et samleje. Denne form for forældrepar vil som følge af deres inderlige ønske, deres motivers renhed og på grund af den kraft, de forbereder sig med, tiltrække helt bestemte sjæle.

Artikel-Seksualitet-i-den-nye-tidsalder-Djwhal-Khul-Alice-Bailey
Download-fil: SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER - Djwhal Khul


Artikel-Seksualitet-i-den-nye-tidsalder-Djwhal-Khul-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER