Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Seksualitet-i-den-nye-tidsalder-Djwhal-Khul-Alice-Bailey

SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER (2 af 10)


I den nye tidsalder vil der ske meget store forandringer i holdningen til både det seksuelle samt til det ægteskabelige forhold.

SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER (2 af 10)

Den kommende psykologi

 

Seksualitet-i-den-nye-tidsalder-03-Djwhal-Khul-Alice-Bailey

 

Psykologi vil i løbet af cirka et hundrede år være den vigtigste videnskab, og de nyere undervisningssystemer, der skal baseres på videnskabelig psykologi, vil fuldstændigt erstatte nutidens metoder. I fremtiden vil der blive lagt vægt på at fastslå et menneskes formål i livet. Formålet kan formuleres ud fra viden om menneskets stråleopbygning, ud fra en analyse af dets erfaringsmateriale (og erhvervspsykologi er den første svage begyndelse til dette), og ud fra en forståelse af menneskets horoskop, samt ved at anbefale det en sikker teknik til tankekontrol og ved at træne hukommelsen, vil mennesket være i stand til at formidle informationer. De processer, der kan integrere dette menneskes personlighed og højne og forædle dets livskvaliteter, vil blive udført med koncentreret opmærksomhed med det formål at gøre mennesket gruppebevidst og egnet til at udføre et gruppearbejde. Det er en vigtig faktor. Syntese, fysisk sundhed, upersonlighed og gruppens trivsel vil være nøgleord for de mål, mennesket ønsker at realisere. Følelseskontrol og rigtig tænkning vil blive bevidstgjort, og når disse evner er til stede, kan mennesket automatisk tilegne sig korrekt viden om åndelige emner, og det personlige liv kan underordnes gruppens formål. Mennesket kan herefter kontrollere sine relationer til andre på en intelligent måde, og relationen til det modsatte køn vil ikke kun være udtryk for kærlighed og begær, men desuden af en intellektuel anerkendelse af ægteskabets esoteriske betydning. Ovennævnte gælder det intelligente og store flertal, der har gode intentioner, og med normer, der har udviklet sig i årtier under opvæksten, vil man blive i stand til at realisere de mest progressive visionæres drømme og idealer. Ikke-tænkende, dovne og ubegavede mennesker vil stadig findes, men evolutionen går hurtigt fremad, og ordnede forhold er på vej.

Hvilke love, der vil blive vedtaget, for at menneskeheden kan få vejledning i denne vanskelige seksualproblematik, kan ikke oplyses. Og det er ikke opgaven at forudsige, hvordan ægteskabslovene vil blive. Hvordan nationernes myndigheder vil lovgive og behandle denne problematik vil vise sig. Der er ikke grund til gætterier.

Artikel-Seksualitet-i-den-nye-tidsalder-Djwhal-Khul-Alice-Bailey
Download-fil: SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER - Djwhal Khul


Artikel-Seksualitet-i-den-nye-tidsalder-Djwhal-Khul-Alice-Bailey
Læsefil med vendbare sider: SEKSUALITET I DEN NYE TIDSALDER